rozstępy, celulit - jakie zabiegi polecacie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » rozstępy, celulit - jakie zabiegi polecacie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: rozstępy, celulit - jakie zabiegi polecacie?

Dziewczyny ! Czy któraś z Was stosowała zabiegi takie jak karboksyterapia, mezoterapia, fale radiowe bądź jakies inne???? Czy dały jakies rezultaty czy to tylko strata pieniędzy???

Chciałabym poprawić wygląd swoich piersi, po ciąży straciły swój dawny wygląd sad sa wiodkie wiszące, okropnie wyglądają sad Jak je skutecznie  podnieść? i w dodatku te rozstępy sad które sa na piersiach i na udach i posladkach.... celulit na udach... matko i to wszystko po ciąży, czy jest dla mnie jakis ratunek? smile

Co stosowałyście? A moze ćwiczenia ? bo kremy to raczej nie sa wiele skuteczne? Jakie macie doświadczenia? Czy możecie cos polecić?

Doradzcie coś błagam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozstępy, celulit - jakie zabiegi polecacie?

hmmm nikt nic ? smile

3

Zabiegow zadnych nie stosowalam, ale sporo cwiczylam i uzywalam serum bielendy-slim cellu corrector za pomoca ktorego wykonywalam masaze problematycznych miejsc, dosyc szybko efekty byly widoczne, cialo fajnie wygladzone i cellulit duzo mniejszy.
Rozstepy-tu bym postawila na laserowe usuwanie, bo kremy jedynie zmniejsza delikatnie a nie pozbaeda sie calkowicie problemu.

4

patikokot02 napisał/a:

Zabiegow zadnych nie stosowalam, ale sporo cwiczylam i uzywalam serum bielendy-slim cellu corrector za pomoca ktorego wykonywalam masaze problematycznych miejsc, dosyc szybko efekty byly widoczne, cialo fajnie wygladzone i cellulit duzo mniejszy.
Rozstepy-tu bym postawila na laserowe usuwanie, bo kremy jedynie zmniejsza delikatnie a nie pozbaeda sie calkowicie problemu.

zgadzam się rozstepów nie da sie chyba inaczej usunąć, ze slim corrector miałam okazje kupic ten z efektem chłodzącym i bardzo sobie go chwaliłam, na lato chętnie do niego wróce

5

Przejdź się na konsultacje do jakiejkolwiek kliniki piękności i tam doradzą Ci odpowiednie zabiegi. Myślę że jeżeli chodzi o celulit i rozstępy to nie ma co się bawić w jakieś suplementy tylko od razu lapiej iść na zabieg i mieć z głowy. Jka nie wiesz gdzie szukać to w klinice bodycareclinic.pl gdzie chodzę do dentysty widziałam że takie zabiegi przeprowadzają.

6

ja robię masaż bańką chińską na cellulit, pomaga smile Kiedyś robiłam częściej, teraz tak raz w tygodniu.

7

patikokot02 napisał/a:

ja do masażu uzywam peelingu arbuzowego z vegan friendly, przepieknie pachnie

8

W ogóle nie wierzę w masaże na cellulit, przynajmniej u mnie to się w ogóle nie sprawdziło. Też jestem zdania, że najlepij od razu iść na zabieg. Ja akurat miałam robiony zabieg Alidya, jak najbardziej jestem zadowolona z rezultatów.

9

Na cellulit świetny jest peeling z kawy. Wystarczy trochę żelu pod prysznic, albo balsamu i zmielona kawa. Taką mieszanką masujemy ciało i efekty naprawdę są bardzo fajne smile

10

Wydaje mi się ze  najlepiej doradzi kosmetolog – wszystko zalezy od tego na ile problem jest zaawansowany

11

Uwaga! Karboksyterapia! Mam pytanie, do tych z was krtore mialy ten zabieg. Czy to boli ile kosztuje i moze jest cos co powinnam jeszcze wiedziec?

12

u mnie wszelakie zabiegi nie zadziałały, a zbalsamów lubie cała serie vegan friendly bo ma bardzo ciekawe zapachy no i do tego dobry naturalny skłąd

13

Ja tez się zmagam z cellulitem na udach. Obecnie chodzę na zabiegi do AG Klinik w Wawie - robię tam masaż wykonywany przy użyciu bańki chińskiej oraz drenaż limfatyczny. Na razie jestem po 2 masażach, wiec początek. Polecę własnie przejść się do kliniki i skonsultować. Mi doradzili kilka metod i zdecydowałam się na masaż. Dodatkowo trzeba pic duzo wody i minimalna aktywność fizyczna. Ja chodzę na fitness - choć narazie tylko raz w tygodniu, bo na więcej brak czasu.

14

No ja szczerze mówiąc zabiegów żadnych bym nie polecała, bo jestem zwolenniczką naturalnych metod. Ćwiczenia dieta to najlepszy sposób. Mi dodatkowo pomógł jeszcze krem Vialise. Składa się z naturalnych składników, zawiera no ekstrakt z bluszczu który wzmacnia naczynia krwionośne lub ekstrakt z kasztanowca, który eliminuje stany zapalne i spowalnia procesy starzenia się. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo gdyby nie on całe to pozbywanie się cellulitu trwałoby dużej smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » rozstępy, celulit - jakie zabiegi polecacie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024