Drogie panie, powiedzcie mi co tak naprawde,
kobiety, dziewczyny w wiadomosciach wola przeczytac aby odpowiedzialy na wiadomości od meszczyzn? Co naprawde napisac w wiadomo sciach u dziewczyn na portalach randkowych i co oczekuja?
Jak napisac wiadomosc do dziewczyny aby odpisala co u dziewczyn na profilach randkowych wypatrzec o co tak chodzi naprawde
Drogie panie, powiedzcie mi co tak naprawde,
kobiety, dziewczyny w wiadomosciach wola przeczytac aby odpowiedzialy na wiadomości od meszczyzn? Co naprawde napisac w wiadomo sciach u dziewczyn na portalach randkowych i co oczekuja?
Jak napisac wiadomosc do dziewczyny aby odpisala co u dziewczyn na profilach randkowych wypatrzec o co tak chodzi naprawde
Wiesz, myślę, że jedną z ważniejszych zasad w takim pisaniu do kobiet, dziewczyn (by odpowiedziały) jest ...znajomość podstaw pisowni polskiego języka. Wybacz, ale jeśli piszesz tak, jak tutaj - każda w miarę ogarnięta dama z miejsca Cię skreśli.
Umiejętność pisania poprawnego, unikanie szablonowych, głupawych i tandetnych tekstów, bez silenia się na udawanie kogoś innego.
Staraj się pisać normalnie, tak jakbyś zagadywał do kogoś sobie już od dawna znajomego - jak trafisz na "bratnią duszę" to rozmowa sama się zawiąże, wystarczy ze kogoś sobą zainteresujesz, zaintrygujesz. Fakt, "kobietą" nie jestem, ale trochę już chodzę po tym padole i jakoś nigdy nie miałem problemu z nawiązaniem kontaktu. Ale normalnego kontaktu - bez głupich kontekstów.
Dużo jest tu wątków o takich "znajomościach" (portale randkowe itp.). Osobiście zachęcałbym Cię do normalnego wyjścia "w miasto" i spróbowania konwencjonalnego zapoznania: uśmiech, niezobowiązująca rozmowa.
3 2017-05-16 16:06:37 Ostatnio edytowany przez misiando (2017-05-16 16:15:31)
Masz cały watek o tym na tym forum.
Nie mam jak linka wkleić teraz, wiec poszukaj w google "portale randkowe rady od pan dla panów netkobiety"
Jest tam kilka antyprzykladow
Polecam ze swojej strony sie przemęczyć i obejrzeć albo "Pięćdziesiąt twarzy Greya", albo "Ciemniejszą stronę Greya". Szmira straszna, ale co nieco o kobietach mówi.
EDIT2
Poza tym, chciałbyś ot tak, za darmoszkę, dostac wypracowany w bólach i próbach, w próbach i błędach know how ? To nie sa tanie rzeczy
Mnóstwo jest na ten temat wątków na tym forum i dziesiątkach innych. Do tego cała masa artykułów na wyciągnięcie ręki, naprawdę nie uzyskasz żadnej nowej wiedzy tym wątkiem.