Czy to normalne, że mam nieustanną ochotę na seks? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy to normalne, że mam nieustanną ochotę na seks?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy to normalne, że mam nieustanną ochotę na seks?

Witam serdecznie. Przychodzę do Was z zapytaniem, czy to normalne. Mianowicie mam nieustanną ochotę kochać się z Moim Chłopakiem. On ze mną również. Potrafimy kochać się 5 razy dziennie kiedy ma dzień wolny. Kiedy pracuje Max 2-3 razy. Dziś mi powiedział, że uzależnimy się od tego, bo dużo też o tym rozmawiamy. Np gdzie byśmy się kochali, kiedy zrobi się cieplej. Bardzo chcemy spróbować na łonie natury smile poza seksem robimy również inne rzeczy wspólnie, ale nie powiem tego tematu jest dużo smile oczywiście cieszymy się ze tak dobrze nam ze sobą.. i może to Ja doszukuje się w tym czegoś nienormalnego hehe..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to normalne, że mam nieustanną ochotę na seks?
_kobieta_ napisał/a:

Witam serdecznie. Przychodzę do Was z zapytaniem, czy to normalne. Mianowicie mam nieustanną ochotę kochać się z Moim Chłopakiem. On ze mną również. Potrafimy kochać się 5 razy dziennie kiedy ma dzień wolny. Kiedy pracuje Max 2-3 razy. Dziś mi powiedział, że uzależnimy się od tego, bo dużo też o tym rozmawiamy. Np gdzie byśmy się kochali, kiedy zrobi się cieplej. Bardzo chcemy spróbować na łonie natury smile poza seksem robimy również inne rzeczy wspólnie, ale nie powiem tego tematu jest dużo smile oczywiście cieszymy się ze tak dobrze nam ze sobą.. i może to Ja doszukuje się w tym czegoś nienormalnego hehe..

Problem jest tylko jeden. Niestety to minie. sad

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-05-13 12:02:57)

A co w tym nienormalnego?  big_smile

balin napisał/a:

Problem jest tylko jeden. Niestety to minie. sad

Hah... prawda tongue

4

To nie jest problem, powinnaś się cieszyć że tak idealnie dobraliscie się z chłopakiem pod tym względem. Ale pamiętaj, to że jest tak teraz nie znaczy że tak bedzie zawsze, musicie ciągle podsycac ten ogień a resztą sie nie martwić.

5

Yyyy... i tak już dwa lata to trwa? Czy dwa tygodnie?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy to normalne, że mam nieustanną ochotę na seks?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024