Witam! W małżeństwie jestem już 15 lat,ale ostatnio mnie kręci zawieranie znajomości z nieznajomym a potem rozmowy o seksie i orgazm przez telefon.Z mężem sex jest udany ale czegoś mi brakuje..Czy to mozna uznac za zdradę czy to normalne..
Wyobraź sobie, że twój mąż dzwoni do jakiejś kobiety i z nią rozmawia o seksie i masturbuje się.
Witam! W małżeństwie jestem już 15 lat,ale ostatnio mnie kręci zawieranie znajomości z nieznajomym a potem rozmowy o seksie i orgazm przez telefon.Z mężem sex jest udany ale czegoś mi brakuje..Czy to mozna uznac za zdradę czy to normalne..
To musisz mieć mocne wibracje w telefonie
Ja osobiście jestem tradycjonalistą i uważam to za zdradę. Tak jak przedmowca w swojej odpowiedzi uważam że powinnaś sie postawić w sytuacji swojego męża wtedy bedziesz mieć przynajmniej zarys tego jakbyś sie poczuła gdyby to on coś takiego robił.
Myślę że mimo iż jesteś zadowolona z seksu z mężem do podświadomość daje Ci jednak sygnał że to jednak za mało, porozmawiaj z mężem może i jemu czegoś brakuje czy czuje niedosyt, postarajcie się wtedy jakoś urozmaicić to życie seksualne. Może odgrywanie scenek, seksowna bielizna czy imne akcesoria pomogą, mamy 21 wiek seks to już nie tabu a sexshopy są dla ludzi i uwierz wielu parą pomagają przełamać niemoc czy rutynę.