Rosterka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Rosterka

Witajcie
Jakiś czas podczytuje forum .
Widzę że wielokrotnie forum pomogło. 

Więc i ja spróbuję.

Jestem że swoim chłopakiem kilka miesięcy.
Niby jest nam dobrze ze sobą.
Problem jest ze współźyciem.
Niestety z powodu mojej choroby w trakcie stosunku boli.
Og ginekologa dowiedziałam się że nic nie da się z tym zrobić. 

I teraz pytanie ?
Jak wiadomo seks jest ważny. Dla faceta szczególnie. Brak seksu flustruje.
Nie chce by on przeze mnie miał brak przyjemności ze współżycia.
Tak myślę z bólem czy nie pozwolić mu by sypial z innymi. 
Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rosterka

Nie wiem dokładnie co Ci dolega dlatego cięko mi się odnieść do twojego postu......nie słyszałam nigdy o czymś podobnym.....może są jakieś sposoby, metody by temu zaradzić , lub chociaż ograniczyć ból jaki odczuwasz. Może w określonych pozycjach seks da Ci więcej radości.Przecież tu nie chodzi tylko o Twojego partnera ale również o Cebie, może warto udać się do innego specjalisty......
Co do pozwolenia na sypianie z innymi to chyba ostateczność....jednak to ty sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy potrafiłabyś zgodzić się na to....sa pary tzw swingersi , którzy bawią się grupowo z wymianą partnerów i nie stanowi to dla nich problemu....ale to nieliczna grupa, większość z nas raczej nie mogła by żyć ze świadomością że nasz partner sypia z innymi-nawet jeśli robi to legalnie. Trzeba na prawdę wiele rozmów , ogromu zaufania i tolerancji b przejść przez to bez rysy na związku......to na prawde nie jest łatwe i nie uważam tego za dobre rozwiązanie-ale to moje zdanie

3

Można się zaspokajać seksualnie nie tylko poprzez samą penetrację. Nie będę opisywał szczegółowo, natomiast nie jest tak że ból całkowicie eliminuje seksualność.

4

Co Ci konkretnei dolega? Za mało informacji. Bo jeśli np. masz ból kręgosłupa, to zmień pozycję. Jeśli masz skrzywioną pochwę, to może też się da w innej pozycji kochać.

5

O to samo pytałam.ale autorka postu nam zamilkła.....

6

A co mamy myśleć? Nam jest wszystko jedno z kim sypia Twój chłopak.

7 Ostatnio edytowany przez Spanielka (2017-05-19 14:32:31)

Moze chodzi o pochwicę?
Z tego co sie orientuję to do całkiem niedawna nie było na nią konkretnego "lekarstwa" (w sensie metody leczenia) . Mojej koleżance, która zmaga sie z tym problemem, lekarz prócz wizyty u seksuologa zasugerował spożycie 'przed' większej ilości alkoholu, celem rozluźnienia (sic!) ...

8

Szczerze to pierwszy raz słyszę o czymś takim.............musiałabym się doedukować, ale szczerze współczuje wszstkim kobietom które nie mogą czerpać radości w tej sferze życia

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024