Podjąć jakieś działanie czy dać spokój - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podjąć jakieś działanie czy dać spokój

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez nus90 (2017-05-11 20:15:45)

Temat: Podjąć jakieś działanie czy dać spokój

Witam 
Pracuję z kolegą Powiedzmy, że ma na imię Damian. Wydaję mi się, że mnie podrywał kidyś.
Niestety trafił na moment trudny w moim życiu problemy rodzinne i jeszcze były chłopaka który co jakiś czas się odzywa otwierając ranny. Po ostatnim związku boję się  zaufać a nawet wyśmiania choć nie chcę żeby tak było. Oczywiście nic o tym nie wie. Przez to pewnie nie dawałam Damianowi sygnałów i tak przez około roku. Ogólnie On nie interesował się np. moją rodziną ale za to bardzo dobrze odkrywa mój charakter taka jaka faktycznie jestem. 
Praktycznie od nowego roku najpierw mnie omijał nie zwracając na mnie uwagi obojętny co do mnie. Widzie u nie tylko zmianę w tym lecz też jak jest smutny i nie błyszczą mu się oczy.
Rozmawiałam z nim tak przytoczyłam rozmowę, że nie wie o moich uczuciach i powiedział że „lubi mnie i traktuję jako koleżankę”. Ja nie chcę być dla niego tylko koleżanką.
Boję się że jak mu powiem że coś więcej niż przyjaźni to zacznie znowu unikać mnie.

Nie wiem co już mam robić. Czy dać sobie spokój? Zawalczyć tylko następne pytanie na suwa się Jak? Są jeszcze jakieś szanse?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podjąć jakieś działanie czy dać spokój

Ostatnio to był Kuba .... http://www.netkobiety.pl/t102918.html

3

Daje inne imię zresztą napisałam w tym wątku ale tak to sama osoba. Nie dostałam konkretnych odp i nadal On mi sie podoba. Szukanie dziury w całym nie pomoże mi w rozwiązaniu problemu

4

No właśnie, autorka napisała "powiedzmy, że ma na imię Damian" wink

5

nus90 napisał/a:

Po ostatnim związku boję się  zaufać a nawet wyśmiania choć nie chcę żeby tak było. Oczywiście nic o tym nie wie. Przez to pewnie nie dawałam Damianowi sygnałów i tak przez około roku. Ogólnie On nie interesował się np. moją rodziną ale za to bardzo dobrze odkrywa mój charakter taka jaka faktycznie jestem.

1.Poukładaj sprawy z poprzedniego związku do końca, bo skoro nadal "boli" to raczej źle wróży dla Twojego partnera
2.Przez rok brak sygnałów z Twojej strony? Też dałbym sobie chyba spokój...

6

1. Boli mnie to że nadal mnie były kocha, a  ja go nie i wiem jak to jest bo przez niego to samo przeżyłam. Boje się że kiedyś znowu będzie próbował się skontaktować, a jeszcze bardziej tego że ktoś znowu mnie zrani równie mocno .
2. Teraz mam takie wrażenie że jednak nie dawałam sygnałów dla niego jasnych. Bo w końcu może by coś wyszło z tego. Z chęcią zgodziłam się  na randkę które później odwołał, uśmiechałam się witałam specjalnie podchodząc do niego. Niestety gdy ktoś mi się podoba to jestem bardzo nieśmiała i boję się odrzucenia.

7

nus90 napisał/a:

Daje inne imię zresztą napisałam w tym wątku ale tak to sama osoba. Nie dostałam konkretnych odp i nadal On mi sie podoba. Szukanie dziury w całym nie pomoże mi w rozwiązaniu problemu

Zgodnie z regulaminem problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku. Ten temat zamykam, a Ciebie proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami, których znajomość i akceptację potwierdziłaś zresztą w chwili rejestracji, jak również o stosowanie się do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podjąć jakieś działanie czy dać spokój

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024