Czy iskra już zgasła i to już koniec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy iskra już zgasła i to już koniec?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez nus90 (2017-03-05 19:03:02)

Temat: Czy iskra już zgasła i to już koniec?

Witam

Od kilkunastu mieś pracuję w markecie z chłopakiem Kubą który filtrował ze mną samym dotykiem tak delikatnym aż ciarki przeszły mnie i dodatku to co mu mówiłam zawsze kojarzyło mu się z seksem czego nie ukrywał. Zaprosił mnie raz na randkę ale ją odwołał drugiego razu się nie doczekałam. Jednak wcale inaczej się nie zachowywał. Stwierdziłam że pewnie się zemną bawi więc powiedziałam żeby mnie nie dotykał, posłuchał on się. Jednak  mi tego brakuję jednak był przyjemny. Zaczęliśmy normalnie rozmawiać jak kolega z koleżanką .  jednak nadal tak samo na mnie patrzył trochę inaczej jak na zwykłą koleżankę. Już miałam inne wrażenie że zauroczył się we mnie. Nawet zaczęliśmy pisać i znajdywać fajne filmiki z neta.

Jednak od kilku dni zachowuję się inaczej tak jak by mnie unikał, czasem oczko puści. Raz po raz podejdzie coś tam powie, ma mi coś przysłać co jakieś kilka dni podchodzi i mówi że tak nie ma czasu ale szuka coś na prawdę fajnego już tak od 2 tyg czekam.

Czasem mi mówi o swoich przekonaniach które uważa za złe, a nawet o swojej fobii nie wdając się w szczegóły. Dlatego mam takie myśli też  On chce odtrącić się mnie do siebie
Zauroczyłam się od momentu jak ciarki mi przeszły od jego dotyku. On nic o  tym nie wie.
Mam mętlik w głowie i sama nie potrafię ocenić tej sytuacji.

Jestem osobą cichą, nieśmiałą.

Czy ta iskra z jego strony zgasła? Jeśli macie jakieś doświadczenie w tym temacie proszę o sugestie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy iskra już zgasła i to już koniec?

Jak filtrował to już na pewno coś musi być z tego, jakby destylował to nic pewnego.

3

Na początku znajomości  często na mnie patrzył w twarz również dekolt, a  nie noszę bluzek z dużym dekoltem , uśmiechał się za każdym razem, puszczał oczka często, czasem specjalnie przychodził do mnie żeby chociaż się przywitać, obserwował mnie i mówił jakie mam cechy charakteru

4

Może pomyślał że jest zbyt "otwarty" w relacji z tobą i stwierdził że możesz to traktować jako nachalność więc trzeba się zdystansować

5

Jacenty89 napisał/a:

Jak filtrował to już na pewno coś musi być z tego, jakby destylował to nic pewnego.

Haha ... nie masz litości.

6

dropt napisał/a:

Może pomyślał że jest zbyt "otwarty" w relacji z tobą i stwierdził że możesz to traktować jako nachalność więc trzeba się zdystansować

Być może coś w tym jest. Przez jego „otwartość” zbudziły się uczucia do Niego. Uważam go za fajnego chłopaka i mamy dużo wspólnego a przez to, że mnie nie pyta tego nie wie.
Jak są inne dziewczyny to uwagę skupia bardziej na inne, one go zaczepiają koleżeńsko. Rozmawiamy jak pracujemy ze sobą sami uważam, że na ciekawe tematy mówi chętnie wtedy wydaję się tak jak by było ok.

Zastanawiam się czy Go się spytać dlaczego się zmienił swoje zachowanie względem mnie.
Czy to sens brnąć w to dalej z moimi uczuciami czy też się oddalić?
Może ja mu dałam jakiś znak o którym nie jestem świadoma że nie chcę aby był moim chłopakiem.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy iskra już zgasła i to już koniec?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024