Tęsknota po 8 msc od rozstania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Tęsknota po 8 msc od rozstania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Tęsknota po 8 msc od rozstania

Nie wiem jak sobie poradzić z moją sytuacją. Rozstałam się z chłopakiem 8 msc temu. Po rozstaniu nie czułam nic, nie płakałam, nie było mi smutno. Kilka dni temu niespodziewanie spotkaliśmy się i wróciły do mnie uczucia i zaczęłam za nim bardzo tęsknić.

Dlaczego po takim czasie? Dlaczego nic nie czułam po rozstaniu? Jak się pozbyć tego uczucia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tęsknota po 8 msc od rozstania

Możesz wziąć udział w konkursie literackim na najkrótsze opowiadanie, ale ja jednak bym wolał dowiedzieć się czegoś więcej smile
Po rozstaniu z tym chłopakiem był ktoś inny w twoim sercu i dlatego nic nie czułaś, nie płakałaś, szybko zapomniałaś... mam rację?
Z tym nowym na dłuższą metę nie wypaliło i kiedy jesteś aktualnie sama, akurat przypadkiem spotykasz tamtego... zgadłem?
Oblała Cię fala gorąca, wróciły wspomnienia i po powrocie do domu nie możesz przestać o nim myśleć, ale on milczy... dobrze kombinuję?
E tam, normalne. Potrzyma Cię kilka dni i samo minie.

3

Hm..

Kiedy emocje opadają zaczyna się docenić wink

4

Jak to sie mowi widzialy galy Co braly. Takie zycie a to byl twoj wybor nie jego.

5

Minie niedługo, zobaczysz.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Tęsknota po 8 msc od rozstania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024