Bratnia dusza - Poznań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Bratnia dusza - Poznań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Bratnia dusza - Poznań

Witam,

Szukam koleżanki, przyjaciółki z którą mogłabym wybrać się do kina, wypić kawę w jednej z  urokliwych knajpek.
Jestem w wieku dość zaawansowanym ale młoda duchem:)
Mieszkam w Poznaniu, jestem w stałym związku ale brakuje mi " bratniej dyszy"
Jeżeli jesteś zainteresowana taką znajomością napisz....

Zobacz podobne tematy :
Odp: Bratnia dusza - Poznań

Hej,
Chętnie zapoznam się z Tobą. Mam 52 lata, jestem mężatką, mieszkam również w Poznaniu. Co do kina, to tak różnie. Raczej wolę czytać książki, jeść, spacerować, rozmawiać na przeróżne tematy. Szukasz bratniej duszy. Trudno znaleźć taką osobę przez internet.  Od dawna szukam , ale niestety chyba nie umiem takiej osoby znaleźć . Może akurat nam uda się znaleźć wspólny język. smile  Pisałam do Ciebie przez formularz email na forum, ale nie wiem czy poszło coś nie tak, bo nie  odezwałaś się.

3

Witaj,

Jeżeli masz na imię Teresa, to Tobie odpisałam na maila i było mi trochę przykro, ze nie odpisujesz?

Pozdrawiam

4

Wolę porozumiewać się drogą mailową.
Poniżej mój mail.

pen.ann( małpa)wp.pl

5 Ostatnio edytowany przez Lusia-1 (2017-12-10 18:18:09)

Odnawiam wątek.....bo jestem w podobnej sytuacji:-( 
Mieszkam   w dużym mieście (P-ń) , w sklepach  tłum ludzi, w  autobusie tłum ludzi.... a ja jak na ironię  czuje się totalnie samotna  :-(
Man 39lat  i kryzysową sytuację w związku :-( Jestem na życiowym zakręcie. Syn -nastolatek - więc z mamą do kina, na spacer  czy do  restauracji  nie pójdzie .
Kilkanaście lat chorego związku odizolowało mnie od znajomych, przyjaciół.....
Teraz, gdy powoli otwierają mi się oczy, uświadomiłam sobie, że jestem sama w tej wielkiej metropolii.......

6

Lusia-1 napisał/a:

Odnawiam wątek.....bo jestem w podobnej sytuacji:-( 
Mieszkam   w dużym mieście (P-ń) , w sklepach  tłum ludzi, w  autobusie tłum ludzi.... a ja jak na ironię  czuje się totalnie samotna  :-(
Man 39lat  i kryzysową sytuację w związku :-( Jestem na życiowym zakręcie. Syn -nastolatek - więc z mamą do kina, na spacer  czy do  restauracji  nie pójdzie .
Kilkanaście lat chorego związku odizolowało mnie od znajomych, przyjaciół.....
Teraz, gdy powoli otwierają mi się oczy, uświadomiłam sobie, że jestem sama w tej wielkiej metropolii.......

Syn jest kilka lat młodszy ode mnie ale i tak z chęcią Cię poznam wink

7

hej

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Bratnia dusza - Poznań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024