Myslalam ze on jest moja bratnia dusza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Myslalam ze on jest moja bratnia dusza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Myslalam ze on jest moja bratnia dusza

Witam!

Kiedys dawniej temu spotkalam co mi sie wydawalo moja bratnia dusze. Motyle w brzuchu, serce robila rozne podskoki etc... Nigdy tak sie nie czulam przy zadnym facecie. Spotkalam go na imprezie mojego brata, nigdy nie zapomne uczuca ktore czulam wtedy...nie zrobilam kroku bo byl z swoja dziewczyna, teraz to zaluje bo znowu go spotkalam i znowu poczulam to samo. Problem w tym ze on juz ma swoja rodzinne...minelo dziesiec lat odkad sie widzialismy. A ja glupia jestem i nadal mam nadzieje ze jego malzenstwo sie rozpada i ze damy sobie szanse. Wyszczy ktorzy wierze w bratnia dusze to zrozumieje co powiem teraz... nie jestem z nim w kontakcie ale czuje wiez z nim ktora sprawia ze jestem w siodmym niebie. Psychiczne, emocjonalny etc... Caly czas mam go na mysli, a najbardziej sie pojawia wtedy kiedy juz o nim zapomnialam. Chcialabym oczyscic swoj umysl od niego, ale do tej pory nie moge. Czy moze byc tak ze on byl moja bratnia dusza i ze ja go stracilam. Czy jak by byl moja bratnia dusza to by nigdy sie nie ozenil? A kiedy mu powiedzialam co czuje do niego to on powiedzial nie czuje to samo co i ja. Po tym wszystkim to niechce go nigdy wiecej zobacyc. Chociaz mnie wam wizje ze znowu go spotkam, ale przy tych wyzjach to jakos nie uczcekam, a w swoim swiadomosci i serce, tak mnie zranil ze nie chcialabym zeby mnie odnalaz. Chociaz boje sie o to bo mam z nim mocne wiezni psychiczne. I co gorsze to nie czuje to samo do innych chlopakow, to tak jak bym chciala juz uwolnic sie a nie moge bo czyjes reka mi nie pozwala, uwolnic sie.

Bardzo bym prosila o wasze opinie. Tylko nie badz cie za ostrzy w swoich odpowiedziach, bo jestem bardzo wrazliwa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Myslalam ze on jest moja bratnia dusza

Jak wiele kobiet mylisz pożądanie z uczuciem romantycznym.

3

Też kiedyś myślałam, że spotkałam bratnią duszę, zakochałam się od 1 wejrzenia, tak jak to opisujesz. Tyle że my w jakieś tam relacji byliśmy, jednak nie do końca spełnionej (na odległość). I co się potem okazało? Że to kłamca, oszust, manipulator. Zapomniał mi powiedzieć, że ma narzeczoną, teraz już żonę.. ja byłam tylko "miłym dodatkiem", a też mówił mi, że jestem dla niego bratnią duszą. Zapomnij, nie ma czegoś takiego. Nie twórz sobie takich wizji, błędnych wyobrażeń. To zwykły człowiek, z wadami. Nie ktoś idealny. Nie byłaś z nim, więc idealizujesz, a pewnie gdybyś zaczęła być, to by Cię w jakimś stopniu skrzywdził. Ożenili się, więc widocznie nie my byłyśmy im pisane. Nie zastanawiaj się, co by było gdyby, bo tego już nigdy nie sprawdzisz, a jedynie marnujesz czas, chwile na poznanie kogoś realnego. Ta sytuacja jest niebezpieczna i nie możesz zapomnieć nie dlatego, że on jest Twoją bratnią duszą, ale dlatego, że sobie wytworzyłaś w głowie obraz sielanki, idealnego związku, szczęścia z nim. A nie ma w rzxeczywistości takich relacji.
Musisz przede wszystkim przestać żyć marzeniami i wyobrażeniami, otrząsnąć się. To, co wtedy poczułaś to po prostu mocna chemia. I tyle, reakcja organizmu. Do niektórych czujemy to mocniej, do innych słabiej. I na podstawie tych uczuć wytworzyłaś idealny jego obraz w umyśle i to pielęgnujesz wiele lat. Nic dziwnego, że ciągle o nim myślisz- pielęgnujesz to, a każda myśl pielęgnowana przez nas ciągle będzie żywa w naszej wyobraźni. A tak naprawdę to Ty sama wytwarzasz sobie te emocje, gdy o nim teraz myślisz, to niej jest jego zasługa. Zamierzasz tak całe życie marnować? A co, jak on się nie rozwiedzie albo rozwiedzie, a i tak Cię nie zauważy nawet? Sama się blokujesz, bo żaden nowo poznany facet nie będzie miał z nim szans w Twojej ocenie- właśnie dlatego, że nowy facet będzie prawdziwym człowiekiem, z zaletami i wadami, a ten Twój obraz w głowie ma wyłącznie zalety.
Pisałam tu dziś na forum w wątku, do którego zaraz podam link- podałam tam kilka linków do filmików, które też Ci polecam obejrzeć.
http://www.netkobiety.pl/t106739.html

4

Do Kinga24

Od pierwszego spotkania do drugiego scale o nim nie myslalam bo go nie widzialam prez te lata. A w ogole to ja caly czas Szukam swoja druga polowe. Ale jakos nie moge znalasc I ja juz jestem gym wszystkim zmeczona.

5

GlupiaJestem napisał/a:

Do Kinga24

Od pierwszego spotkania do drugiego scale o nim nie myslalam bo go nie widzialam prez te lata. A w ogole to ja caly czas Szukam swoja druga polowe. Ale jakos nie moge znalasc I ja juz jestem gym wszystkim zmeczona.

to w takim razie nie bratnia dusza, a samotność się odzywa. Tym bardziej polecam te filmiki z mojego postu, do którego podałam link

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Myslalam ze on jest moja bratnia dusza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024