Bycie z kolegą mojego chłopaka - czy to dobry pomysł? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bycie z kolegą mojego chłopaka - czy to dobry pomysł?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Bycie z kolegą mojego chłopaka - czy to dobry pomysł?

Z moim obecnym chłopakiem jesteśmy razem bardzo krótko i niestety od początku były w naszym związku konflikty i nieporozumienia, praktycznie cały czas się o coś kłócimy. Ja już mam tego dosyć i szczerze mówiąc chyba już mi na nim nie zależy. Nie wyobrażam sobie na dłuższy okres związku z kimś, kto jest aż tak zazdrosny. wink
Z jednej strony wcale się nie dziwię, bo od początku jak tylko poznałam się z jego kolegą to on zaczął przejawiać duże zainteresowanie moją osobą, we flirtowaniu ze mną nie przeszkadzało mu nawet to, że mój chłopak siedział pomiędzy nami na imprezach. Jak wynika z opowiadań mojego chłopaka, jego kolega cały czas mu o mnie mówi w takim kontekście, jakby dawał mu do zrozumienia, że chce mu mnie "odbić". Co bym nie dodała na portale społecznościowe, to za każdym razem widzę tzw. "lajka" od tego chłopaka (choć wiem, że może to wydać się śmieszne i sama mówiłam, że to o niczym nie świadczy, ale mój chłopak jest z nim jednak bliżej i wie co dokładnie jest na rzeczy). Wczoraj nawet chwilę pisaliśmy, co prawda nic ważnego, ale jednak. wink
Szczerze mówiąc nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji. Tak jak wspomniałam nie chcę być już dłużej z moim chłopakiem, bo związek z nim mnie po prostu męczy. A ten kolega mi się podoba i gołym okiem widać, że mnie podrywa. Z drugiej strony nie wiem jak to by było, bo oboje obracają się raczej w tym samym towarzystwie i dziwnie będzie patrzeć na mojego ex w towarzystwie jego kolegi. Być może ktoś z Was miał taką samą lub podobną sytuację i może powiedzieć jak to wszystko w przyszłości wyglądało. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bycie z kolegą mojego chłopaka - czy to dobry pomysł?

Najwidoczniej chłopak był słusznie zazdrosny a nie nadmiernie skoro sama mówisz że kolega Cie podrywa a Ty temu ulegasz skoro chcesz do niego odejść.

A czy będzie dziwnie - pewnie tak. Nie wiem jakie macie układy wśród znajomych ale pomyśl czy ta sytuacja nie narobi za dużo kwasu i to nie tylko między Twoimi chłopakami ale też między nimi, Tobą i resztą. Bo to cienki lód, takie akcje zazwyczaj skutkują ogólnymi pogorszeniami relacji w grupie hmm

3

http://www.netkobiety.pl/p3071534.html#p3071534
A czy przypadkiem to nie ten sam watek?

4

Jeśli tak to się uśmieję po prostu.

5

Nie, tamten wątek nie jest mój. wink

6

lauritta1507 napisał/a:

Nie, tamten wątek nie jest mój. wink

Nie, gdzieżby lol

7

lauritta1507 napisał/a:

Tak jak wspomniałam nie chcę być już dłużej z moim chłopakiem, bo związek z nim mnie po prostu męczy. A ten kolega mi się podoba i gołym okiem widać, że mnie podrywa. Z drugiej strony nie wiem jak to by było, bo oboje obracają się raczej w tym samym towarzystwie i dziwnie będzie patrzeć na mojego ex w towarzystwie jego kolegi. Być może ktoś z Was miał taką samą lub podobną sytuację i może powiedzieć jak to wszystko w przyszłości wyglądało. smile

To jedna strona medalu. Druga jest taka, że ten cud malina przyszły chłopak podrywał Cię wiedząc, że jesteśw związku z jego kolegą. Zatem może sięzdarzyć, że zacznie podrywać kolejną koleżankę będąc już w Tobą w związku, bo jak widać, nie jest to dla niego jakas wartość.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bycie z kolegą mojego chłopaka - czy to dobry pomysł?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024