Jak jej powiedzieć że chce z nią być - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak jej powiedzieć że chce z nią być

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez SunnyMorello (2017-04-22 13:18:44)

Temat: Jak jej powiedzieć że chce z nią być

Cześć , jeżeli zły dział to proszę o poprawę i wybaczenie wink

Chodzę do liceum , mam w klasię fajną dziewczynę. Bardzo mi się podoba
Piszę z nią czasami na Messengerze ,

Jak często moge do niej pisać żebym nie wyszedł na nachalnego?

Jak sprawdzić czy jej się podobam?

Co robić xD , powiedzieć wprost ?
Help

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak jej powiedzieć że chce z nią być

Jesteś w liceum i nie wiesz co robić:D? o matko tongue Pisz dalej, ale nie zawsze Ty jako pierwszy! Skoro chodzisz z nią do klasy to może warto zagadać w realu???? Skoro z Tobą rozmawia to raczej jej się podobasz, ale zwróć uwagę jak na Ciebie patrzy, najlepiej rozwijać tę relacja na żywo a nie w necie...z tego co piszesz jest to świeża sprawa, więc nic jej wprost nie mów, spokojnie, ale może zamiast gadania zaproponuj jej spotkanie, po szkole?

3

Czyli rozmawiać w realu ! O.K rozumiem.
Ale jak sprawić żeby to ona zaczęła rozmowę big_smile bo do tej pory to raczej ja zaczynałem. Czy to wogóle jest jakaś różnica?
Co do spojrzenia to... Nie widze w nim nic nadzwyczajnego... Albo niezauważam tego co powinienem...
Zawsze jestem mocno zestresowany gdy mam podejść do niej w realu tymbardziej że pierwszy raz podoba mi się jakaś dziewczyna...
Jakieś polecane tematy na rozmowę?

4

Przestań zaczynać, to ona się zdziwi czemu milczysz i sama jak chce to zagada, ale trzeba jej dać okazje, a nie strzelać jak z armaty codziennie. Tak, jest to różnicą gdy tylko jedna osoba się stara, a gdy jednak dwie osoby dążą do rozwijania znajomości. Jak jesteś zestresowany to znaczy, że mocno Ci zależy...Jeśli chodiz o rozmowe, to będąc w tym samym liceum i w tej samej klasie macie ich sporo...

5

Po prostu się z nią umów. Nie pisz, że chcesz z nią być. po prostu zacznij spędzać z nią więcej czasu.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak jej powiedzieć że chce z nią być

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024