Drogie Panie pomóżcie w znalezieniu dziewczyny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Drogie Panie pomóżcie w znalezieniu dziewczyny.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez poiu9999 (2017-04-20 23:06:08)

Temat: Drogie Panie pomóżcie w znalezieniu dziewczyny.

Witam, jestem 24 latkiem, samotnym. Nie miałem nigdy, żadnej dziewczyny, a wszelkie moje próby zakończyły się fiaskiem. Jestem trochę zakompleksiony. Może tu mi ktoś coś doradzi. Mam tzw niesymetryczną szewską klatkę, czy to mnie dyskwalifikuje? Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drogie Panie pomóżcie w znalezieniu dziewczyny.

Ja tutaj bałbym się pisać takie tematy. Nie wiem ale na tym forum jak i innych jest jakaś straszna niechęć na ogłoszenie towarzyskie w stylu chłopak szuka dziewczyny. Za to pełno w stylu "jestem samotna, szukam przyjaciółki bla bla". Nie wiem za tem dlaczego niby taki temat jak twój miałby być gorszy od takich jak wspomniałem. Ale to taka moja mała dygresja. Przyszykuj się tylko że zaraz ktoś się pojawi i napisze że to forum nie jest do takich ogłoszeń. A niby dlaczego nie ? Gdzieś w regulaminie jest zakaz ? To w takim razie tematy w stylu "szukam psiapsiółki" też nie powinny być.

3

Revenn napisał/a:

A niby dlaczego nie ? Gdzieś w regulaminie jest zakaz?

Rejestrując się na Netkobietach każdy Użytkownik potwierdza, że zapoznał się z zasadami, a tak się składa, że jest punkt odnoszący się do tej kwestii wink:

19. Forum nie jest portalem randkowym, więc posty mające charakter "Poznam Panią..." będą usuwane przez Redakcję (...)

4 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-21 22:15:32)

Ale "Pani pozna panią" już może być? Bo tematy w stylu "szukam przyjaciółki" równie dobrze może napisać lesbijka. Bo to takie samo towarzyskie ogłoszenie. I dlaczego w tym punkcie nie ma jeszcze dodanego "poznam pana" ? Gdzie tu równouprawnienie?

5

Wydaje mi się, że określenie "forum nie jest portalem randkowym" wystarczająco jasno precyzuje tę kwestię.

6

Poza tym jest to forum dla kobiet a nie dla facetów.

7

Dyskryminacja męrzczyzn, chłopak przyszedł może po rady a nie po kobiete

8 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-04-25 19:20:53)

dariusz.g napisał/a:

Dyskryminacja męrzczyzn, chłopak przyszedł może po rady a nie po kobiete

Może po rady, a może po kobietę, ale na pewno nie dyskryminacja męrzczyzn big_smile.
A jeśli komuś nie odpowiadają obowiązujące tu, na kobiecym (!) forum, zasady, to nigdzie nie znalazłam zapisu, że pobyt na Netkobietach jest obowiązkowy. Mylę się?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Drogie Panie pomóżcie w znalezieniu dziewczyny.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024