Drogie panie, pomóżcie! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drogie panie, pomóżcie!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Drogie panie, pomóżcie!

Zacznę od tego, że chciałbym wiedzieć czy podobam się pewnej dziewczynie.
Pracujemy w jednej firmie i widzimy się prawie codziennie. Dziewczyna wygląda na trochę niedostępną, nie znamy się długo jednak od pewnego czasu dogryzamy sobie i żartujemy z siebie nawzajem. Zauważyłem, że od 2 tygodni dziewczyna zerka na mnie jak coś robię i jak ja popatrzę na nią, odwraca wzrok. Niekiedy się do siebie uśmiechamy jak koło siebie przechodzimy. Gdy rozmawiamy często się śmieje. Dzisiaj stojąc obok niej popatrzyłem nad jej głowę i kątem oka zobaczyłem, że się przygląda jednak szybko popatrzyła gdzieindziej. Wpadła mi w oko i mogę stwierdzić, że się zauroczyłem jednak nie jestem w stanie stwierdzić czy dziewczyna po prostu lubi mnie jako kolege czy chciałaby czegoś więcej, pomożecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drogie panie, pomóżcie!

Może po prostu zagadaj ? Zaproś na drinka/ kawę/ kolacje . Na spotkaniu zobaczysz jak będzie się kleiła rozmowa jak będzie się ona zachowywała. Zobaczysz tez czy po rozmowie i spotkaniu nadal będziesz nia zauroczony bo często bańka pęka przy spotkaniu i Poznaniu bo nie tak sobie wyobrażaliśmy dana osobę i jej charakter.
No a Jeśli jesteś na prawdę odważny możesz zapraszając na ta kawę powiedzieć prosto z mostu podobasz mi się może dasz się zaprosić na kawę.

3

Zaproś ją gdzieś. Jeśli się zgodzi, to będziesz miał pewność, że jest Tobą zainteresowana.

4

Może patrzy się na Ciebie, bo Ty ją filujesz? Długo już razem pracujecie?

5

Jak sie patrzy na Ciebie czesciej niz na kolegę to cos jest na rzeczy.
Ja bym jednak nie wyskakiwala niespodziewanie z zaproszeniem na kawę bo pierwszy odruch moze byc na nie jesli jest niesmiala. Ale szukaj okazji by w pracy robić coś razem, moze gdzies wyjeżdzac..

6 Ostatnio edytowany przez goffy1619 (2018-07-01 19:10:55)

Nie pracujemy długo razem
Zawsze jak jesteśmy w zasięgu wzroku to patrzy po kilka razy. Jak rozmawiamy chwilę patrzy mi w oczy, a później opuszcza wzrok. Cały czas czuje to jak na mnie patrzy. Z drugiej strony nie wiem co mam o tym myśleć, jakby była zainteresowana to chciałaby częściej rozmawiać i nie obrażałaby mnie non stop. Ktoś potrafi mi to wytłumaczyć?

7

goffy1619 napisał/a:

Nie pracujemy długo razem
Zawsze jak jesteśmy w zasięgu wzroku to patrzy po kilka razy. Jak rozmawiamy chwilę patrzy mi w oczy, a później opuszcza wzrok. Cały czas czuje to jak na mnie patrzy. Z drugiej strony nie wiem co mam o tym myśleć, jakby była zainteresowana to chciałaby częściej rozmawiać i nie obrażałaby mnie non stop. Ktoś potrafi mi to wytłumaczyć?

A w jaki sposób Cię obraża?

8

To jest bardziej dogryzanie sobie nawzajem ale potrafi być irytujące. Nie mam pojęcia jak się zachowywać. Czy to coś więcej, zwykłe koleżeństwo czy ona serio mnie nie lubi i obraża?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drogie panie, pomóżcie!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024