Witajcie!
Znajdę tutaj chętne osoby do wyjścia na kawę?
Tak po prostu, spotkać się, porozmawiać. Bardzo lubię ludzi, spędzać z nimi czas, słuchać ich historii, dzielić się doświadczeniami. Jeżeli dysponujesz wolną chwilą w tygodniu, daj znać
Jestem 23-letnią pracującą i studiującą dziennie kobietą. Odkąd jestem w związku z moim chłopakiem (2,5 roku), bardzo ograniczyłam kontakty ze znajomymi- ograniczam się do spotkać ze znajomymi z uczelni, wyjście na piwo, do pubu. Nie dlatego, że chcę- tak niestety wyszło. Poprzednie znajomości zaniedbałam, spędzałam czas wyłącznie z chłopakiem i ciągle było nam mało, a jak wiemy znajomości należy pielęgnować. Odkąd mieszkam z chłopakiem i mamy siebie praktycznie 24h/dobę (studiujemy ten sam kierunek) zauważyłam, że bardzo brakuje mi babskich spotkań. Ile facet może słuchać o długo utrzymujących się lakierach do paznokci, życiu jakieś vlogerki z YouTube czy świetnej masce na włosy- choć jest cierpliwym i świetnym słuchaczem, mam wrażenie, że nauczył się skubany tylko udawać, że mnie słucha- choć robi to świetnie- jak o coś zapytam to wpada i wychodzi, że jednym uchem wpuszcza- drugim wypuszcza
I choć nieważne, jak świetnym partnerem do rozmów i słuchaczem by był, nie zastąpi mi miłej rozmowy z drugą kobietą, nie spojrzy na daną kwestię, problem okiem drugiej kobiety ![]()
Jakiś czas temu wybrałam się na kawę z zupełnie nieznaną dziewczyną, poznaną przez Internet, z ogłoszenia. Bardzo miło spędziłam czas. Z chęcią chciałabym to powtórzyć ![]()