Mam 24 lata. Szukam przyjaciółki. Wrocław - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Mam 24 lata. Szukam przyjaciółki. Wrocław

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Mam 24 lata. Szukam przyjaciółki. Wrocław

Witam serdecznie.
Z góry dziękuję za przeczytanie mojej historii. Postanowiłam opisać problem, gdyż zaczyna mnie on przerastać...

Od zawsze miałam problemy z nawiązywaniem kontaktów z koleżankami. Jedną znam 20 lat, starsza  dwa lata mieszkająca w domku obok ale zwykle mnie unikała gdyż miała swoje koleżanki. Druga w podstawówce, lecz zostawiła mnie z dnia na dzień gdy połączyli klasy i przyszła inna dziewczyna...
Kilka mniejszych epizodów w gimnazjum.
W liceum niestety miałam pierwsze złamane serce po rocznym związku z chłopakiem, bardzo się zakochałam ale byliśmy za młodzi, chłopak zmienił decyzję - trudno.
Było mi jednak bardzo ciężko, bo nie miałam bliskiej przyjaciółki, w domu jedynaczka, DDA. Rodzina kompletnie rozbita.
Przypadkiem jednak na jednej z imprez poznałam fajną koleżankę ktora sama zabiegała o kontakt. Jak z czasem się okazało, miałyśmy wspólne zainteresowania, zaczęłyśmy razem wychodzić, imprezować, przyjeżdżała do mnie do domu, ja do niej. W tygodniu dzwoniłysmy do siebie lub pisałyśmy na gg. Z nią że tak powiem przeżyłam jedyne chwilę prawdziwej przyjaźni jaką w życiu miałam.
Dziewczyna jednak z dnia na dzień zniknęła z mojego zycia. Nie odzywała się ani nie odpisywała. Po 4 miesiącach usłyszałam odpowiedz że jej przyjaciółka była o mnie zazdrosna a ona nie chciała wybierać. Było jej przykro i obiecała że nigdy tego więcej nie zrobi.
W międzyczasie ja jednak zachorowałam. To były wakacje 2012 i byłam ciągle ospała, wymiotowałam, wolałam spędzać czas w domu. Byl to ogromny problem towarzyski. Nie miałam siły na szaleństwo co tydzień. Lubiłam towarzystwo. Nawet duże. Byłam w stanie kilka osób zaprosić do siebie ale przyjaciółkę to zaczęło nudzić i tak samo z dnia na dzień zostawiła mnie bez słów po raz kolejny niecały rok później. Próbowałam to odbudować gdy nigdy mi tak na nikim nie zależało... Jednak nie odpisała ani razu.

...
Dziś jest rok 2017 a ja od tamtej pory nie znalazłam sobie koleżanki. Uczę się w technikum informatycznym i mam samych chłopaków w klasie. Pracuje w firmie hostingowej w której... Jestem jedyną kobietą. Lubię męskie towarzystwo ale brak mi koleżanki. Stało się to tak ogromnym problemem że stałam się sfrustrowana. Ciągle widzę na zdjęciach na portalach społecznościowych jak dziewczyny dodają zdjęcia z imprez, dziś nawet w bloku pod moim mieszkaniem jakieś dziewczyny imprezowały, śmiały się co chwilę... To miłe gdy się to słyszy ale mi zbierały się dosłownie łzy w oczach.

Mam wspaniałego chłopaka który jest moim przyjacielem i Ukochanym. Jest osobą która wspomaga mnie w chorobie. Lecze się na Hashimoto  ,zespół zapaleń jelit, celiakie i parę innych.
Jestem z nim szczęśliwa ale brakuje mi tych szaleństw. Spontanicznych wyjść, dzwonienia, czasem wyjścia na piwo. Nie oczekuje deklaracji przyjaźni tylko fajnego kontaktu do pogadania czy spotkania a po prostu nie mam z kim. Moj chłopak od miesięcy nie wie co mi poradzić ale kontakty z koleżankami po prostu mi nie wychodzą. Nie jestem nigdzie zapraszana,zawsze byłam pomijana.
Czy jest tutaj ktoś kto przeżył coś podobnego? Czy znajde tu jakąś koleżankę z okolic Wrocławia lub Kielc która jest w podobnej sytuacji?
Mogę podać do siebie kontakt.
Dziękuję za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam 24 lata. Szukam przyjaciółki. Wrocław

Cześć smile
Czytając twój post miałam w wielu momentach wrażenie jakbym czytała o sobie smile
Jeśli masz ochotę się poznać i posłuchać mojej historii to napisz na priv a chętnie wyskoczę na jakąś kawę/herbatę na miasto.
Kto wie może będzie nam się fajnie rozmawiało i okaże się to początkiem ciekawej znajomości.
Pozdrawiam Justyna smile

3

hej dziewczyny, też bym chętnie gdzieś wyszła pogadać o babskich sprawach tak o bez oczekiwań smile

4

Hej. Spróbujmy spotkać się w większym gronie. Co Wy na to dziewczyny?

5

Podłączam się! :-)

6

To co organizujemy spotkanie? W przyszłym tygodniu? Np piątek wieczór? big_smile

7

Ja jestem wstępnie za big_smile

8

Ja też z chęcią się dołączę! smile

9

Ja niestety odpadam, pracuje do późna a w sobotę muszę rano wstać sad

10

Jeśli piątek odpada, to może jakiś inny dzień? Zbliża  się weekend majowy, może w któryś dzień? Nie musi być wieczór smile

11

Hej. Chętnie dołączę do grupy smile

12

Od lat nie miałam koleżanki z którą mogłabym spędzić wolny czas.
Jestem bardzo nieśmiała ale mogłabym spróbować gdzieś wyjść.
Też jestem chętna smile

13 Ostatnio edytowany przez savannah1442 (2017-05-03 13:59:03)

Nie jestem  z Wrocławia, ale bywałam tam czasem i bywam, więc jak organizujecie jakiś wypad, to chętnie dołączę big_smile

Może sobota za tydzień? (nie ta najbliższa)

14

Więc kiedy urządzamy spotkanie? Sobota 13 maja pasuje? big_smile późne popołudnie -wieczór?  smile

15

Mi sobota pasuje. Co powiecie na popoludniowa herbate na Wlodkowica w "Bulce z Maslem"?

16

Niestety jednak nie dam rady w tę sobotę.. hmm

17

Cześć dziewczyny smile
Wyszło coś z tego spotkania? Ja niestety dopiero dziś trafiłam na ten wątek... Jestem we Wrocławiu od 2 tygodni - mój chłopak wyjechał na kilka miesięcy, a ja jeszcze nie znalazłam pracy więc chodzę po ścianach z nudy wink chętnie spotkam się na jakąś kawę albo spacer.

18

Chętnie Was poznam.
Mój mail: ogloszenie-88@wp.pl

19

Czy któraś z Was jest chętna na spotkanie w sobotę, 10.06? Mogą być godziny popołudniowe :-) może w końcu coś wyjdzie z tego spotkania! smile

20

Witam,
mam 25 lat i chciałabym poznać koleżankę z Wrocławia. Krótko o mnie: jestem w związku, pracuję. W wolnym czasie lubię czytać, chodzić na spacery. Jestem introwertyczką, ale chciałabym mieć choć jedną dobrą znajomą, z którą mogłabym od czasu do czasu gdzieś wyjść lub jakoś inaczej spędzić wspólny czas. Owszem, mam jakieś towarzystwo, ale jedna to osoba, której nie do końca można ufać, z inną mam kontakt tylko internetowy...

Jeśli jesteś zainteresowana, napisz do mnie przez formularz po lewej (odnośnik e-mail).

Pozdrawiam smile

21

Hej dziewczyny napisałam do was na priv smile

22

Hej dziewczyny, proponuje spotkanie w bułce z masłem na herbatę i pogaduchy.   z TaMalaCzarna

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Mam 24 lata. Szukam przyjaciółki. Wrocław

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024