pytanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: pytanie

hej dziewczyny co byście zrobiły gdyby facet z którym jesteście już jakiś czas powiedział do was ; wiesz co spakuj sie i wracaj do polski bo jak ciebie nie było to chodziłem wyspany. zabolało. ponieważ mieliśmy spędzić czas razem a on do teraz śpi a ja chciałam go tylko obudzić na małe co nie co ja rozumiem ze jest zmęczony i chce trochę pospać ale to już jest któryś jego wolny dzień z kolei potrafi przespać cały dzień.; ( wzięły byście to na poważnie czy zignorowały?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pytanie

Myślę ze powidzial to w zartach raczej

3

Serio? Chyba potrzeba Ci trochę dystansu tongue

4

Ja bym zareagowala na ten tekst, innym, adekwatnym i juz by mnie tam nie bylo. Nie toleruje braku szacunku.

5

Dzastinka23 napisał/a:

hej dziewczyny co byście zrobiły gdyby facet z którym jesteście już jakiś czas powiedział do was ; wiesz co spakuj sie i wracaj do polski bo jak ciebie nie było to chodziłem wyspany. zabolało. ponieważ mieliśmy spędzić czas razem a on do teraz śpi a ja chciałam go tylko obudzić na małe co nie co ja rozumiem ze jest zmęczony i chce trochę pospać ale to już jest któryś jego wolny dzień z kolei potrafi przespać cały dzień.; ( wzięły byście to na poważnie czy zignorowały?

Powinnaś zrozumieć, że na wszystko jest czas i miejsce. Rozumiesz, że jest zmęczony, ale odpowiedzi już nie rozumiesz? Jedno wynika z drugiego. Widocznie potrzebny mu jest odpoczynek. Powinnaś to uszanować.

6

Czasami mamy tendencje do brania wszystkiego na poważnie. Tak jak pisały osoby powyżej, zignoruj. Jeśli jesteście już jakiś czas ze sobą to powinnaś sama wyczuć co jest na poważnie a co nie. Daj mu się wyspać i tyle. ^^

7

Dzastinka ile jeszcze tematów założysz o tym samym związku i będziesz ignorować rady innych?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024