hej dziewczyny co byście zrobiły gdyby facet z którym jesteście już jakiś czas powiedział do was ; wiesz co spakuj sie i wracaj do polski bo jak ciebie nie było to chodziłem wyspany. zabolało. ponieważ mieliśmy spędzić czas razem a on do teraz śpi a ja chciałam go tylko obudzić na małe co nie co ja rozumiem ze jest zmęczony i chce trochę pospać ale to już jest któryś jego wolny dzień z kolei potrafi przespać cały dzień.; ( wzięły byście to na poważnie czy zignorowały?
Myślę ze powidzial to w zartach raczej
Serio? Chyba potrzeba Ci trochę dystansu
Ja bym zareagowala na ten tekst, innym, adekwatnym i juz by mnie tam nie bylo. Nie toleruje braku szacunku.
hej dziewczyny co byście zrobiły gdyby facet z którym jesteście już jakiś czas powiedział do was ; wiesz co spakuj sie i wracaj do polski bo jak ciebie nie było to chodziłem wyspany. zabolało. ponieważ mieliśmy spędzić czas razem a on do teraz śpi a ja chciałam go tylko obudzić na małe co nie co ja rozumiem ze jest zmęczony i chce trochę pospać ale to już jest któryś jego wolny dzień z kolei potrafi przespać cały dzień.; ( wzięły byście to na poważnie czy zignorowały?
Powinnaś zrozumieć, że na wszystko jest czas i miejsce. Rozumiesz, że jest zmęczony, ale odpowiedzi już nie rozumiesz? Jedno wynika z drugiego. Widocznie potrzebny mu jest odpoczynek. Powinnaś to uszanować.
Czasami mamy tendencje do brania wszystkiego na poważnie. Tak jak pisały osoby powyżej, zignoruj. Jeśli jesteście już jakiś czas ze sobą to powinnaś sama wyczuć co jest na poważnie a co nie. Daj mu się wyspać i tyle. ^^
Dzastinka ile jeszcze tematów założysz o tym samym związku i będziesz ignorować rady innych?