Pytanie zapewne pojawiające się czasem. Fajnie by było gdyby wypowiedzieli się zarówno panie jak i panowie.
Nie mam żadnego konkretnego przykładu ale zdarza mi się obserwowac ludzi właśnie pod kątem tego o co chce Was tu zapytać.
Z zasady swój punkt widzenia znam a jak to jest z u was. Kobietki jak poznajecie faceta jakie są wasze początkowe myśli mam tu na myśli znajomość która na początku zapowiada się hmm ciekawie? Co wtedy oczekujecie od tego pana który zaczyna się koło Was kręcić ?
I pytanie z drugiej strony czego oczekuje facet na co liczy jeśli widzi że kobieta jest zainteresowana ? Czy serio zawsze początkowa myśl to seks czy może jednak nie i pytanie jak to odczytać
Pytasz czego oczekuję od mężczyzny, z którym się spotykam i którym jestem zainteresowana z wzajemnością? Ogólnie staram się nie tworzyć w głowie scenariuszy, bo tylko zapeszam. Ale na pewno nie oczekuję seksu, wolę na spokojnie poznać kogoś i przekonać się czy jest wartościową osobą. Raczej mężczyzna, który szybko przechodzi do rzeczy sprawia, ze nie jestem nim już zainteresowana. Uważam, że najpierw trzeba poznac człowieka jako 'człowieka' a dopiero potem zastanawiać się czy to kandydat na partnera/partnerkę Chociaz gdy ktos fizycznie nam sie podoba to trochę cięzko zachować taki tok myślenia.
Pytasz czego oczekuję od mężczyzny, z którym się spotykam i którym jestem zainteresowana z wzajemnością? Ogólnie staram się nie tworzyć w głowie scenariuszy, bo tylko zapeszam. Ale na pewno nie oczekuję seksu, wolę na spokojnie poznać kogoś i przekonać się czy jest wartościową osobą. Raczej mężczyzna, który szybko przechodzi do rzeczy sprawia, ze nie jestem nim już zainteresowana. Uważam, że najpierw trzeba poznac człowieka jako 'człowieka' a dopiero potem zastanawiać się czy to kandydat na partnera/partnerkę
Chociaz gdy ktos fizycznie nam sie podoba to trochę cięzko zachować taki tok myślenia.
Dzięki za odpowiedź
Serdecznie witam Wszystkich Użytkowników Forum
Jeżeli o mnie chodzi to jeszcze nie zdarzyło mi się, bym "kręcił się" koło jakiejś kobiety tylko z powodu pociągu seksualnego do niej. Dla mnie to za mało. Zawsze było to coś więcej. Dopiero gdy serce zaczynało szybciej bić, przychodziła energia do działania. Moim zdaniem facetowi nie zawsze chodzi o sex.
Jak to odróżnić? Sam nie wiem, ale wydaje mi się, że facetowi, któremu na Tobie naprawdę zależy zawsze będzie trudniej. Będzie się stresował, miał tremę a przez to w wielu sytuacjach będzie wypadał gorzej. Dla niego jesteś Ty jedna. Drugiej szansy nie ma. Natomiast facet, który szuka sexu zawsze będzie miał łatwiej. Dla takiego gościa jesteś tylko jedną z opcji. Będzie więc wyluzowany, opanowany, pewny siebie a przez to skuteczniejszy. Nie ma nic do stracenia... A za sobą ma pewnie wiele partnerek i sporo doświadczenia. Może właśnie w ten sposób da się to odróżnić - gdy facet jest zbyt idealny?
Wydaje mi się, że facet który jest poważnie zainteresowany kobietą, nie zniechęci się jeżeli sex nie nadejdzie tak szybko jak by tego chciał.
I pytanie z drugiej strony czego oczekuje facet na co liczy jeśli widzi że kobieta jest zainteresowana ?
Dla mnie ważne jest widzieć, właśnie to, że kobieta jest zainteresowana. Jej pozytywną reakcję, aprobatę... Dla mnie, i jak sądzę wielu panów, odcztywanie kobiecych sygnałów nie jest takie proste, jak Wam drogie Panie, się wydaje.