Hej:) Zebrało mi się na rozmyślenia....i stwierdziłam,że poradzę się Was;) Otóż od pewnego czasu można powiedziec ze sie zakochalam ze wzajemnoscia wszystko pieknie super uczucia i emocje niczym jak mialam 16 lat ale...jest jeden problem co nie daje mi spokoju....otoz chlopak z ktorym jestem - to sa poczatki w sumie- na fb ma kilka fot z byla ktora rozstal sie jakis czas temu i wszystko zakonczone miedzy nimi definitywnie. Niby sa to zdjecia ze znajomymi ale na kazdym widze ich razem.....i powiedzcie mi jak to rozwiac? bo niby ok rozumiem ze foty ze znajomymi wiec luzik bo nie ma sami na nich ani bog wie czego nie robia ale z drugiej strony troche mi zle ze sa takie zdjecia i az tyle ich jest bo jednak....jakbym spojrzala na to z boku to bym pomyslala ze oni sa para predzej niz ja i on...czy powiedziec mu ze czuje sie nie konfortowo z tym?
2 2017-04-09 15:04:45 Ostatnio edytowany przez liwusia7 (2017-04-09 15:05:49)
Ja na pewno bym powiedziała, nawet bym się nie zastanawiała, to skoro jesteście razem to czemu ma zdjęcia z byłą niech je usunie.
Co innego jak mają zdjęcia większą grupą czy coś to inaczej, ale jeśli są tylko we dwoje to kazałabym usunąć....
A jeśli są na zdjęciach ze znajomymi ale są obok siebie i się przytulają czy coś to też chciałabym żeby usunął
Wlasnie to sa zdjecia zawsze z wieksza grupa znajomych ale oni zawsze jak para obok siebie zazwyczaj przytuleni.....napisalam mu to ...odpisal ze on nie ma na swoim profilu juz nic a tamte foty to oznaczenia znajomych...kurcze niby spoko ale...widok to nie jest mily
Zawsze może się odznaczyć przynajmniej nie będzie się pojawiało jak będzie się wchodzić na jego profil, tyle mniej problemu, a poza tym jakby jemu to przeszkadzało to nie miałby problemu z tym, by poprosić znajomych żeby to usunęli więc widocznie mu to nie przeszkadza
Ja juz chyb stara jestem jak wegiel bo dla mnie taki problem to zaden problem. Zamiast sie cieszyc ze w zwiazku sie uklada to szukanie dziury w calym ze chlopak jest pooznaczany na zdjeciach jakis znajomych jeszcze ze swoja ex. O moj Boze no tragedia
Bo nie wazne co Ty wiesz Autorko wazne zeby reszta swiata wiedziala ze to nie oni ale wy jestescie juz razem. Moze jakis spot reklamowy w radio albo tv wykup? Sorry za sarkazm ale naprawde przesadasz i prezentujesz postawe dziewczynki z gimnazjum a nie mlodej dojrzalej kobiety.