dawny chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: dawny chłopak

Kilka lat temu spotykałam się z chłopakiem było wszystko ok ale czegoś mi brakowało,potem pojawił się ten inny,zostawiłam go dla innego z którym teraz mam dziecko a który w czasie ciąży bił mnie i poniżał wkońcu zniknął z mojego życia,moi rodzice bardzo lubili tego pierwszego chłopaka i mówili że takiego jak on to już nie spotkam ale nie słuchałam.Teraz znów pojawił się w moim życiu  ten pierwszy okazał mi tyle serca i zrozumienia ,nie robi mi wymówek ani nic a ja czuje że tak naprawde jego kocham ale on całkowicie nie chce być już ze mną ,że nie ma szans na to,mówił że mi jest gotów pomóc zawsze ale to wszystko.NIewiem co mam robić.Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-04-09 13:07:12)

Odp: dawny chłopak

Nic nie zrobisz. Możesz wejść w relację koleżeńską, przyjacielską i to wszystko. Może coś wyniknie, może nie. Jednak złudzeniami też nie ma co żyć.

3

Odp: dawny chłopak

Niestety tak to bywa, że czasem jesteśmy ślepi i nie widzimy tego co mamy obok, a wybieramy coś innego. Efekt takiego działania - żałowanie niektórych decyzji w przyszłości.
W Twojej sytuacji cieszyłabym się z tego, że ten pierwszy facet się pojawił ponownie w Twoim życiu. Najważniejsze, że jest wobec Ciebie życzliwy (mimo, zaistniałej sytuacji w przeszłości). Co masz robić? Żyć jak żyłaś stawiając na koleżeńską relację. Kto wie, może nie ma wobec Ciebie wielkiej urazy i z czasem ponownie uda się Wam coś więcej zbudować? smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024