Związek długotrwały... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek długotrwały...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Związek długotrwały...

Jakoś się złożyło i wpadłem na taki materiał. Tutaj nie jest za łatwo, bo to opracowanie (artykuł) raczej naukowy, jednak bardzo dużo rzeczy jest wyjaśnione. Sporo nie wiedziałem i się zaciekawiłem
Techniki 'przetrwania' w związku? Preferencje związków długotrwałych i krótkotrwałych... Jak do tego psychologowie podchodzą. Może komuś coś rozjaśni... Może komuś da do myślenia... Może nowa technika? big_smile to ostatnie to raczej 'nie' smile
Jak dacie radę... to miłej lektury...

http://www.stowarzyszeniefidesetratio.p … ukasik.pdf

Zobacz podobne tematy :
Odp: Związek długotrwały...

,,Na przykład według jednej z hipotez, korzyści kobiet ze związków przelotnych (np. romansu i seksu pozamałżeńskiego) wiążą się z tym, że jej potomstwo otrzyma lepsze geny w porównaniu z genami stałego partnera, co zwiększa szansę potomstwa na przeżycie i późniejszą własną reprodukcję"

Pociesznie dla puszczalskich nastolatek, ktore wpadly?   O.o

3

Odp: Związek długotrwały...

Tam dużo nie tyle tłumaczeń co wyjaśnień... ja to tak traktuję... na co zwracać uwagę... jakie startegie dają jakie efekty i kto czego używa... Strategie, nie motywacje... smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek długotrwały...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024