Podręcznik z lat szkolnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Podręcznik z lat szkolnych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-03-31 16:15:38)

Temat: Podręcznik z lat szkolnych

Nie jestem pewna czy wolno tutaj zakładać takie tematy, ale zaryzykuję...
Szukam podręcznika do języka polskiego prawdopodobnie dla 3-ciej klasy szkoły podstawowej. Oczywiście chodzi mi o odnalezienie jego tytułu, a nie zakupienie od którejś z forumowiczek. Ten podręcznik był ze smokiem, prawdopodobnie błękitny, z dwójką dzieci siedzących na chmurze(?). To chyba była seria 'To lubię', ale nie pamiętam jak nazywał się ten konkretny podręcznik (wiem że kazdy z nich miał swoją-osobną nazwę). Jeśli urodziłaś/eś się mniej więcej w 1989-1993 to może będziesz wiedzieć o co chodzi. W tytule było chyba coś z 'razem', albo 'wspólnie', ale wpisuję na różne sposoby w internecie i nic mi nie wychodzi.
Czy wie ktoś może o jaki podręcznik może chodzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podręcznik z lat szkolnych

To lubie to był mój podręcznik w pierwszej klasie szkoły podstawowej a w 2 i 3 to była wesoła szkoła czasy stare ale jare lata 2000/2003 kiedy to było

3 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-04-08 09:54:10)

A jest tutaj ktoś, ktoś podręcznik "To lubię" do języka polskiego miał również w 3-ciej klasie podstawówki? Na okładce dzieci siedziały najprawdopodobniej na chmurze, tło było błękitne, i gdzieś tam ten smok chyba. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu.

4

lilly25 napisał/a:

Ten podręcznik był ze smokiem, prawdopodobnie błękitny, z dwójką dzieci siedzących na chmurze(?). To chyba była seria 'To lubię', ale nie pamiętam jak nazywał się ten konkretny podręcznik (wiem że kazdy z nich miał swoją-osobną nazwę).

Ze zwykłej ciekawości weszłam na Google-Grafika, ale wpisując już chyba wszystko, co pojawiło się w Twoim opisie (łącznie i osobno) nie znalazłam nic, co by mu ostatecznie odpowiadało - albo nie ma smoka, albo dzieci wink.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Podręcznik z lat szkolnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024