Witam dzięki Waszym forum i postach czuje ulgę bo duzo mi daje czytanie tego. Niestety mój związek rozpadł się po 5 latach. Jeszcze w tamtym roku w sierpniu przeprowadziłem się z nią na inny dom, specjalnie żeby jej rodzice przyjechali. We wrześniu były kłótnie a początek października był ok, mówiła zemnie kocha itp ale znalazła głupi pretekst do zerwania i awantury bo popatrzyłem sie na tylek innej dziewczyny, bo siedzieliśmy w grupce i my żartowali. Ja ja bardzo przeprosiłem jeśli ja uraziłem, ale ona juz pisała z tamtym muzułmaninem to niby chciała zemną gadać niby nie. W listopadzie się z nim spotykała, a w grudniu ja się o tym dowiedziałem to strasznie mnie to zabolało, bo ja bardzo kocham i starałem sie o nia. We wigilie on ja kopnol w tyłek to ona na 2 dzień chciała zemną rozmawiać. On zadzwonił to poszła do niego. Przyjaciółka tez ja do tego namówiła. We sylwestra spędziła z nim noc to ja w styczniu wyrzuciłem ja z domu. Ona mówiła ze dalej by mogła mieszkać zemną ale ze ja nie chce bo co nieważne ze mieszkaliśmy w osobnych pokojach, jak ona sie bzykała z tamtym. Jak my szczerze przy wyprowadzce rozmawiali, to później mi powiedziała ze jej sie ryczeć chciało. Zobaczyła ze koleżankę odwożę po pracy to awantura ze to nasze auto ze obce nim nie będą jeździć itp, a jak zobaczyła zdjęcie ze mnie koleżanka przytula to mi to wypomniała, ale mowila ze ja to nie rusza. Jak dowiedziała sie ze sie z kims spotykam to wielce zemną rozmawiała. Mam tez jej tel na sobie miała mi tylko dane z karty podać to w oczy mówiła ze poda a w sms ze mi nie ufa i nie poda. Pomóżcie bo ja sobie niedaje rady kocham ja bardzo ale chce zapomniec kazdy mowi ze ten muzulmanin sie nia tylko zabawi aona mysli ze wroci do mnie czy to moze byc prawda?
1 2017-03-16 11:56:10 Ostatnio edytowany przez lwskpiter (2017-03-16 12:59:45)
polska trudna jezyka
ana powaznie to polska trudna jezyka aa YYYaaaYY aaaaYYYYYaaa
pisze na angielskim telefonie nie mam polskich znakow
Ale masz przecinki, kropki, akapity i duże litery ... ?
pozmienialem ze szacunku do Was pisze w emocjach i pisze co mi na mysl przyjdzie
6 2017-03-16 14:31:40 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-03-16 14:32:04)
Muzułmanin czy Kosmita, nie ma szacunku do Ciebie ta kobieta, daj sobie z nia spokój.
chce sobie dac spokoj tylko to jest mega ciezka jak Wy sobie z tym radzicie?
8 2017-03-16 22:23:57 Ostatnio edytowany przez starr (2017-03-16 22:32:15)
chce sobie dac spokoj tylko to jest mega ciezka jak Wy sobie z tym radzicie?
Większość radzi sobie w ten sposób, że całkowicie urywa kontakt, blokuje jej numer w telefonie dla połączeń głosowych i sms. Wszystkie rzeczy jej i od niej pakuje do pudła i wysyła na jej adres. Wywala ze znajomych z FB i wszystkich innych portali. Żeby nie próbować robić żadnych głupot ogranicza spożycie %% i bierze się za siebie. Jak to zrobić? jest taki sposób, czytając uważnie, od początku ten watek: http://www.netkobiety.pl/t67911.html.
Na podstawie jego treści robi plan działania dla siebie i go realizuje.
Powodzenia wychodzenia z uzależnienia od niej...
EDIT: zrób sobie badania na różne bakterie i wirusy przenoszone drogą płciową, bo ostrozności w tym wypadku nigdy za wiele.
ciekawy temat poleciłeś dziekuje, no wlasnie jak one moga tak po 5 latach jak gdyby nigdy nic isc sobie do innego
Dlatego że tzw Habibi mówi jej po angielsku jaka to piękna, jaki ideał itp. Pełno kobiet niestety na to leci w karajach arabskich na wczasach. to tzw ,,syndrom Habibi''
tak mowil często do niej Habibi. Syndrom Habibi może byc szczery prawdziwy? Oni poznali sie tutaj w uk ja tez go znam bo pracujemy parę lat w tej samej fabryce w Uk.
Ja niestety jej ufałem. Ja w jego miłość niewierze, wydaje mi sie ze poznał biała ładna naiwna kobietę i chce sie zabawić a po paru miesiącach koniec. On mieszka z rodzina a jego rodzina nie akceptuje jej.Ona kłamie rodziców typu ze on sie specjalnie wyprowadził od swojej rodziny a to kłamstwo bo dalej mieszka, mówiła ze przyleci z nim do polski w czerwcu jednak juz mówi ze sama przyleci bo ona ma egzaminy a tak naprawdę ma te święto ramadan
Złapał ją na stary numer.
Przeleci i zostawi.
Jak wszystkie puste naiwniaczki lecące na arabskich amantów.
Olej ją.
Całkowicie.
Usuń z kontaktów, zablokuj numer, albo zmień telefon.
A jeśli będzie chciała wrócić - za cholerę, pod żadnym pozorem nie dawaj jej drugiej szansy.
Nie jest tego warta.
A ty autor jaka nacja jesteś. Chyba nie Polak. Ta Twoja składnia to jakaś okrutna jest.
nie nie jestem rodowitym polakiem przepraszam za moja pisownie staram sie:) no własnie mysle ze ona będzie chciała wrócić ponieważ jak była z nim pokazywała oznaki zazdrości o mnie . Moim zdaniem jeśli sie zrywa skims to sie zamyka wszystkie sprawy i koniec. A ona do mnie ze nie chciała sie wyprowadzać ja ja do tego zmusiłem , a po drugie jej i moj tel jest na moje nazwisko byliśmy u operatora, to tam mi powiedzieli ze musimy to przez telefon załatwić, ona mi w oczy mówiła ze wyśle mi dane do swojej karty a przez sms napisała mi ze nie ufa i mi nie wyśle. Dziwne tak jakby chciała jakiś kontakt trzymać.
Dziekuje za wszystkie odpowiedz duzo mi pomagacie!
nie nie jestem rodowitym polakiem przepraszam za moja pisownie staram sie:) no własnie mysle ze ona będzie chciała wrócić ponieważ jak była z nim pokazywała oznaki zazdrości o mnie . Moim zdaniem jeśli sie zrywa skims to sie zamyka wszystkie sprawy i koniec. A ona do mnie ze nie chciała sie wyprowadzać ja ja do tego zmusiłem , a po drugie jej i moj tel jest na moje nazwisko byliśmy u operatora, to tam mi powiedzieli ze musimy to przez telefon załatwić, ona mi w oczy mówiła ze wyśle mi dane do swojej karty a przez sms napisała mi ze nie ufa i mi nie wyśle. Dziwne tak jakby chciała jakiś kontakt trzymać.
Dziekuje za wszystkie odpowiedz duzo mi pomagacie!
No cóż strzelam, że mieszkasz na wyspach. Tam jest inna mentalność i kultura. Chyba to nie ma znaczenia jak Ela210 dobrze zauważyła kim on jest. Jeśli kategorycznie chcesz zakończyć ten związek to go zakończ. Być może będzie kombinowała - z niego chce zrobić sobie przez jakiś czas kochanka, ale na kogoś poważniejszego się nie nadaje; ty jej się trochę "przejadłeś", ale nie chce ciebie odpuścić, bo już planuje powrót. Zażądaj jej dane do załatwienia sprawy z telefonem i nie daj się ani na płacz, ani na słodkie słówka. Ja bym nie chciała mieć do czynienia z kimś kto nie ma zasad. Do tego jeśli pozwolisz jej wrócić swoją postawą dasz zielone światło na kolejne tego typu rozrywki. Zauważyłam, że u was rozwiązłość seksualna jest ogromna i trudno jest znaleźć partnera/partnerkę z zasadami.
raczej nie chce z niego kochanka, bo mówi rodzica ze sie kochają i sa szczęśliwi ale nie widać po niej tego, byli razem zaledwie 2 miesiace a juz pojechali na urlop na 2 tyg na cypr. Własnie muszę sie zebrać i definitywnie to zakończyć brakuje mi odwagi dalej cos czuje do niej ale nie potrafiłbym bym z nią byc
17 2017-03-17 18:14:34 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-03-17 18:17:28)
Co ma fakt rozpowiadania przez nią różnych historii, a jej faktycznymi zamiarami? Jeśli ona chce go wykorzystać, ale on oczekuje poważniejszego związku to jaki problem poudawać? Później rodzicom się powie, że to nie było to, a wycieczki/kolacje/ubrania same się nie opłacą. O nią się nie martw jak przyjdzie pora to kopnie go w dolną część odwłoka
. Ważne, abyś się przygotował gdy to nastanie, bo MOŻE wówczas zapukać do twoich drzwi. Tym bardziej, że jak sam dobrze wyczułeś, dba o podtrzymywanie znajomości z tobą. Czy tak robi zakochana osoba? Nie.
Dziewczyna jest ewidentnie wyrachowana.
Ona raczej go nie kopnie bardziej byl bym przekonany ze on tak zrobi
Ona raczej go nie kopnie bardziej byl bym przekonany ze on tak zrobi
Nie to ty chciałbyś w ramach zemsty/upokorzenia jej, aby tak się stało
. Nic na to nie zanosi się. Wątpię, pobawi się trochę i go rzuci. Oczywiście każdy z nich po rozstaniu będzie trzymał się swojej wersji wydarzeń.
Niesadze ze ona sie chce zabawic bardziej on . Ona miala mnie 5 lat i wczesniej miala 2 letni zwiazek. A to on arab .
Nie rozumie, czemu każdy z mojich znajomych i nawet tego ciapaka znajomych ,mówi ze ona wròci do mnie skąd Wy macie taka pewność???
Nie rozumie, czemu każdy z mojich znajomych i nawet tego ciapaka znajomych ,mówi ze ona wròci do mnie skąd Wy macie taka pewność???
Aleczy to jest ważne. Zamiast koncentrować się na przypuszczeniach innych, weź się za efektywne odcinanie kontaktu z jej osobą. Wówczas czy będzie chciała wrócić, czy nie już nie będzie miało dla ciebie takiego znaczenia.
Wolałabym, abyś tak notorycznie nie wjeżdżał na jej obecnego partnera.
Wydaje mi sie ze wśrodku dalej mam nadzieje ze jakoś to będzie. Ze on ją kopnie w tyłek bo chce się tylko zabwiač a ją to zrani i przyjdzie do mnie i zacznie się Ona starać przez każdy tak sądzi .Wiem głubio myśle ale to resztki uczuć do niej