Zmiana nastawienia do partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiana nastawienia do partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zmiana nastawienia do partnera

Cześć,

Zawsze zastanawiała mnie jednak kwestia. Otóż zawsze jak poznaję jakąś kobietę to zawsze pierwsze co rzuca się w oczy to jej wygląd. Jestem wtedy w stanie ocenić czy dziewczyna mi się podoba czy nie i czy chciałbym żeby nasza znajomość przerodziła się w coś więcej. Jeżeli mi się ona nie podoba to nie ważne jak bardzo by się nie starała itp. to raczej nie jestem w stanie się zmusić żeby wejść z nią głębszą relację. Jak to dziewczyny wygląda z waszej strony? Czy jeżeli oceniłyście już kogoś fizycznie że wam się nie podoba, to czy jesteście potem w stanie zmienić swoje zdanie o tej osobie bazując na jej charakterze itp?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiana nastawienia do partnera

A co to za różnica jak inni mają? Ty masz tak, więc wchodź w związki z kobietami, które Ci się podobają od początku, bo inaczej sobie kuku zrobisz.

3

adammak123321 napisał/a:

Cześć,

Zawsze zastanawiała mnie jednak kwestia. Otóż zawsze jak poznaję jakąś kobietę to zawsze pierwsze co rzuca się w oczy to jej wygląd. Jestem wtedy w stanie ocenić czy dziewczyna mi się podoba czy nie i czy chciałbym żeby nasza znajomość przerodziła się w coś więcej. Jeżeli mi się ona nie podoba to nie ważne jak bardzo by się nie starała itp. to raczej nie jestem w stanie się zmusić żeby wejść z nią głębszą relację. Jak to dziewczyny wygląda z waszej strony? Czy jeżeli oceniłyście już kogoś fizycznie że wam się nie podoba, to czy jesteście potem w stanie zmienić swoje zdanie o tej osobie bazując na jej charakterze itp?

Jeżeli poznajesz kogoś w realnym życiu to oczywiste jest to, że najpierw zwracasz uwagę na wygląd.
Przecież na nic innego nie możesz zwrócić uwagi.

Jeżeli chodzi o mnie to zależy od wielu czynników, które bazują na tej sławetnej chemii.

Jeżeli nie ma tej sławetnej chemii to jest u mnie pozamiatane.

4

Mi sie maz przy pierwszym spotkaniu nie spodobal. Rozmawialo sie fajnie, laczylo nas hobby, wiec umowilismy sie na nastepny raz. Ale widzialam go na poczatku w charakterze kolegi. Nie pociagal mnie. A potem "cud nastapil" smile

5

Zazwyczaj właśnie faceci to wzrokowcy. Zawsze patrzą na wygląd i kobieta jako osoba może być totanie beznadziejna byle żeby pociągała. Jak nie ma wyglądu to nawet jeżeli kobieta będzie aniołem to facet na nią nie spojrzy. Potem się taki jeden z drugim dziwi, co jest nie tak że wszystkie baby są takie straszne? Nu jak się patrzy płytko i powieszchownie to nie ma się co dziwić, że związki się rozpadają. Dopiero na starość faceci coś zaczynają kumac więcej.
Drogi autorze odpowiadając na twoje pytanie, ja przedewszystkim patrze na to co facet sobą reorezentuje i jakim jest człowiekiem. Niestety wygląd przemija, a szacunek i dobre serce nie. Jako że ja poważnie podchodzę do związków to raczej właśnie po zachowaniu i po tym co kto mówi, oceniam czy chciałabym coś więcej czy nie. Niemniej jednak wiem, że to staroświeckie, ale przynajmniej moje smile tongue
A ty po co tak pytasz? Co chcesz sprawdzić czy kobiety też są płytkie i powieszchowne? Niektóre pewno tak, ale jest jednak spora część super babek smile tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiana nastawienia do partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024