Witam. Poznałem Ja na portalu randkowym, sama napisała , przeszło 2 miesiące temu. Regularnie piszemy że sobą, lecz spotkań było mniej że względu na moja pracę - za granicą. Aktualnie przebywam w kraju. Mamy za sobą 3 spotkania. Ewidentnie daje mi do zrozumienia,ze nie jestem jej obojętny i ciągnie Ja do mnie. Ostatnio specjalnie przyjechała kilkadziesiąt km, prosto ze studiów. Szczerze? Zakochałem się w niej..planuje jej dzisiaj o tym powiedzieć. Nie za wcześnie? Co myślicie? Pozdrawiam.
A czemu miałoby być miłość nie zna pojęcia czas to pojęcie względne skoro ją kochasz a ona ciebie to nie widzę przeciwskazań
spotykaj się z nią częściej nie pozwól temu uczuciu wygasnąć a kto wie może szansa na ślubny kobierzec i stały związek
im lepiej się poznacie tym bardziej upewnicie się w tym że jesteście dla siebie stworzeni powodzenia
Ja nie wiem czy w ogóle coś do mnie czuję . Spędzać czas lubi,rozmawiac. Boję sie,ze zrobię z siebie głupka..
Nie spiesz się z jakimikolwiek wyznaniami miłosnymi, po prostu pozwol rozwijać się tej znajomości i jesli wszystko rozwinie się po Twojej myśli, to wszelkie wyznania przyjdą natoralnie. Budowanie relacji nie polega na rozkminach typu: "czy już mogę wyznać jej miłość", "czy już mogę pocałować ją w usta, czy jednak na razie lepiej w policzek", wszystko powinno toczyć się naturalnie. Czasem toczy się szybciej, czasem wolniej, zalezy to od ludzi, ale przedwczesne wyskakiwanie z wyznaniami odradzam.
Chodzi o to,ze ja duzo żartuje i ona w sumie nie wie na czym stoi. Planuje jej powiedzieć, że zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia, jednocześnie zaznaczając,ze nie musi się deklarowac. Chce aby tylko wiedziała, bo wracam teraz za granice..
"zakochaleś się od pierwszego wejrzenia" to znaczy, że ona ci się podoba fizycznie, a zatem to nie miłość tylko zaurioczenie, które po pewnym czasie może minąć. Za mało ją znasz jako osobę, aby powiedzieć że serio ją kochasz za to jaka jest ze wszystkimi wadami i problemami, które po czasie pewno się ujawnią. Ludzie mylą pojęcie miłości i zauroczenia. Miłość jeżeli już przyjdzie dopiero z czasem jak się bardziej poznacie. Zakładam że jak byś jej to powiedział, a jej na tobie zależy to raczej by się nie pogniewała, choć naprawdę z tego typu deklaracjami lepiej jest przeczekać, bo potem coś wyjdzie inaczej że może to jednak nie to i okaże się że taki "raptus" z ciebie. Pamiętaj w związku cierpliwość to kluczowa sprawa w każdej kwestii, a przedwczesne deklaracje często wywierają presję w związku. Ogólnie powodzenia z tą dziewczyna
Po tak krótkim czasie twoje wyznanie miłości może być mało wiarygodne.
Zainteresowanie można okazać w różny sposób.
Dzięki za rady. Faktycznie, nie na co się wychylac z takimi tekstami, ograniczę się do tego,ze mi na niej zależy..
Dzięki za rady. Faktycznie, nie na co się wychylac z takimi tekstami, ograniczę się do tego,ze mi na niej zależy..
No i to brzmi zdecydowanie lepiej. Nie ma co od razu szastać deklaracjami bo jeszcze stracą na znaczeniu.
Powodzenia jeszcze raz
10 2017-03-14 19:05:50 Ostatnio edytowany przez Giovanni. (2017-03-14 19:06:41)
Giovanni. napisał/a:Dzięki za rady. Faktycznie, nie na co się wychylac z takimi tekstami, ograniczę się do tego,ze mi na niej zależy..
No i to brzmi zdecydowanie lepiej. Nie ma co od razu szastać deklaracjami bo jeszcze stracą na znaczeniu.
Powodzenia jeszcze raz
Wszystko przez to,ze pracuje za granicą..gdybym byl na codzien w kraju,to bym na pewno tego typu pytań nie zadawal . Dzięki wielkie.
Hadar napisał/a:Giovanni. napisał/a:Dzięki za rady. Faktycznie, nie na co się wychylac z takimi tekstami, ograniczę się do tego,ze mi na niej zależy..
Powodzenia jeszcze razWszystko przez to,ze pracuje za granicą..gdybym byl na codzien w kraju,to bym na pewno tego typu pytań nie zadawal
. Dzięki wielkie.
Lepiej się zapytać o coś nawet 20 razy tu i tam, niż raz popełnić błąd i na całe życie żałować. To że się nas wolales zapytać o opinię to tylko dobrze o tobie świadczy, a raczej o twoim rozsądku. W końcu nie od dziś wiadomo, że kto pyta nie bladzi
Jeśli czujesz, że Jej na Tobie zależy a Tobie zależy na Niej powiedz Jej, że Ci na Niej zależy ale tak żeby nie miała co do tego wątpliwości, zakochania - nie deklaruj raczej, pokaż zakochane oczy