Poznałem pewną dziewczynę, bardzo się jej spodobałem i ona mi też. Coś tam kręciliśmy było ok. Raz doszło do kłótni, przeprosiłem ją, ale nie dawałem jej żadnych znaków, że chcę dalej to kontynuować mimo, że ona ewidentnie chciała i dawała mi kolejne okazje, żeby do niej zagadać po tych przeprosinach itd. Oboje mamy trudne charaktery i chciałem, żeby to ona podeszła skoro przyjęła przeprosiny. Ona sobie kogoś znalazła, ja też. Nie odzywaliśmy się przez około 2 miesiące. Jej nie wyszło w sumie tak samo jak mi. Od około tygodnia ewidentnie dawała mi znaki żeby do niej podejść i zagadać co więcej słyszałem nawet, że rozmawia o mnie z koleżanką, że może podejdę, żeby jeszcze próbowała. Napisałem do niej i wszystkiego się wyparła i mnie zablokowała na fb xD Dzień później na siłowni powiedziała mi żebym do niej nie pisał, bo jej chłopakowi się to nie podoba(chłopakowi, którego nie ma xD). Rozmawialiśmy powiedziałem jej, że źle zrozumiałem jej zachowanie mimo, że słyszałem co o mnie mówi z koleżanką. Dzień po tej rozmowie ona znowu o mnie rozmawiała. Koleżanka mówi jej żeby zagadała, a ona, że nie, że on już pewnie kogoś ma, bo jest ładny(jestem początkującym modelem) i że na pewno jej nie powiem, że kogoś mam tylko będę ją okłamywał. Problem polega na tym, że nikogo obecnie nie mam i skoro oboje znowu chcemy spróbować to jak to zrobić? Wydaję mi się, że ona nie chce wyjść na głupią, że powiedziała mi, że ma chłopaka i nagle go nie ma po kilku dniach. Podejść zagadać? Co jej powiedzieć?
Ciężko się czyta to co tutaj napisałeś. To bardziej wygląda jak potok zagmatwanych myśli niż prośba o radę.
Czyli streszczając: poznałeś dziewczynę, chwilę się spotykaliście jako potencjalni partnerzy, ale nie był to jeszcze związek. W jakimś momencie doszło między Wami do kłótni, Ty nie zagadywałeś już do niej pierwszy, natomiast ona dawała Ci znaki, że chce tego kontaktu. Później sobie kogoś znaleźliście, ale Wam nie wypaliło, po czym Ty postanowiłeś, że chcesz wrócić na stare śmiecie. Ona znowu robi to samo, czyli ukradkowe spojrzenia, zwracanie uwagi, żebyś tylko zagadał.
Blokuje Cię na facebooku i okłamuje, że ma chłopaka. Do koleżanki natomiast mówi, że ewidentnie na Ciebie leci. Rozumiem, że je podsłuchujesz.
Trochę dziecinnie się zachowujecie, ale jeśli masz taką możliwość, to po prostu zagadaj do niej na żywo. Nie przez facebooka czy sms'y. Będziesz wiedział czy chce z Tobą rozmawiać czy nie, bo takie rzeczy się zazwyczaj czuje
To ta sama, co we wszystkich Twoich poprzednich wątkach?
No ale co ja mam jej powiedzieć hej i co dalej xD Skoro prawdopodobnie co bym jej nie powiedział to znowu powie, że ma chłopaka. Ta sama.
w jakim wieku jesteście ? bo po jej zachowaniu można wnioskować, że ma koło 15 lat.zagadaj normalnie, na żywo, jak znowu coś będzie mówiła, że ma chłopaka to odpowiedz jej, żeby przemyślała czego chce w życiu i odpuść.