Jak w temacie, to ze faceci sponsoruja kobiety jest powszechnie ale jak jest z ta sprawa u kobiet. Czy tzw Sponsorki to tylko wymysł filmowy czy ktoś się z tym rzeczywiście spotkał zaprasza do rozmowy
nie to nie wymysł są portale na których jest ich pełno nie będę cytował tu stron
wierz mi mi ostatnia rzecz jaką byś chciał to przespanie się z 40 za kasę
wolę być prawiczkiem i jechać na ręcznym niż być męską szmatą
warto abyś zapytał pań stąd
nie to nie wymysł są portale na których jest ich pełno nie będę cytował tu stron
warto abyś zapytał pań stąd
Przepraszam, ale mógłbyś z edytować swojego posta i zastosować interpunkcję, ponieważ nie da się tego czytać.
Z góry dziękuję.
No właśnie Autor zapytał i dlatego powstał ten temat.
I czemu piszesz w imieniu autora a nie swoim?
Super, że wolisz być prawiczkiem niż sprzedać się za kasę to się chwali.
Interesujące zracjonalizowanie tego, że żadna 40 nie jest aż tak zdesperowana, żeby musieć płacić za seks prawiczkowi Ma zdecydowanie lepszy wybór i nawet jakby chciała płacić, to raczej komuś, kto zapewni "usługi" na wyższym poziomie
Znam taki przypadek. Pani płaciła dwóm młodym braciom, ona po 60 oni koło 30. Od łebka 1000+ za jeden raz
6 2017-03-13 17:05:06 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-03-13 17:07:41)
jeruka9 napisał/a:wierz mi mi ostatnia rzecz jaką byś chciał to przespanie się z 40 za kasę
wolę być prawiczkiem i jechać na ręcznym niż być męską szmatąInteresujące zracjonalizowanie tego, że żadna 40 nie jest aż tak zdesperowana, żeby musieć płacić za seks prawiczkowi
Ma zdecydowanie lepszy wybór i nawet jakby chciała płacić, to raczej komuś, kto zapewni "usługi" na wyższym poziomie
Są takie które chcą z dziewicem to robić i chętnie by zapłaciły. Tak jak mężczyźni.
Uważasz że jak kobieta się zakocha w takim mężczyźnie i pójdzie z nim do łóżka to też będzie desperatką ?
santapietruszka napisał/a:jeruka9 napisał/a:wierz mi mi ostatnia rzecz jaką byś chciał to przespanie się z 40 za kasę
wolę być prawiczkiem i jechać na ręcznym niż być męską szmatąInteresujące zracjonalizowanie tego, że żadna 40 nie jest aż tak zdesperowana, żeby musieć płacić za seks prawiczkowi
Ma zdecydowanie lepszy wybór i nawet jakby chciała płacić, to raczej komuś, kto zapewni "usługi" na wyższym poziomie
Są takie które chcą z dziewicem to robić i chętnie by zapłaciły. Tak jak mężczyźni.
Może i są, ale to wyjątki potwierdzające regułę... dla kobiet prawiczek nie jest tak cenny jak dziewica dla mężczyzn, niestety
Revenn napisał/a:santapietruszka napisał/a:Interesujące zracjonalizowanie tego, że żadna 40 nie jest aż tak zdesperowana, żeby musieć płacić za seks prawiczkowi
Może i są, ale to wyjątki potwierdzające regułę... dla kobiet prawiczek nie jest tak cenny jak dziewica dla mężczyzn, niestety
Jeszcze raz zapytam, jak kobieta zakocha się w takim mężczyźnie i pójdzie z nim do łóżka to według ciebie też będzie desperatka?
santapietruszka napisał/a:Revenn napisał/a:Są takie które chcą z dziewicem to robić i chętnie by zapłaciły. Tak jak mężczyźni.
Jeszcze raz zapytam, jak kobieta zakocha się w takim mężczyźnie i pójdzie z nim do łóżka to według ciebie też będzie desperatka?
Tylko że w tym wątku nie mówimy o zakochaniu, a o seksie za kasę. Jak się zakocha, to nie będzie desperatką - natomiast miałam na myśli to, że kobiety w wieku 40 lat mają większy wybór w facetach niż zasponsorować młodego prawiczka - bo niby po co miałyby płacić za marny seks, skoro mogą mieć doskonały za darmo?
10 2017-03-13 17:55:10 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-03-13 18:00:52)
Revenn napisał/a:santapietruszka napisał/a:Może i są, ale to wyjątki potwierdzające regułę... dla kobiet prawiczek nie jest tak cenny jak dziewica dla mężczyzn, niestety
Tylko że w tym wątku nie mówimy o zakochaniu, a o seksie za kasę. Jak się zakocha, to nie będzie desperatką - natomiast miałam na myśli to, że kobiety w wieku 40 lat mają większy wybór w facetach niż zasponsorować młodego prawiczka - bo niby po co miałyby płacić za marny seks, skoro mogą mieć doskonały za darmo?
Ale temat był ogólnie o sponsoringu. Nie ważne kogo by się sponsorowało. Jeruka tylko napisał że nie poszedłby za pieniądze a ty musiałaś mu dowalić że nie ma takich desperatek.
Nie wszystkie kobiety mogą mieć jakikolwiek seks ze względu na wygląd czy jakąś chorobe. Wtedy muszą płacić tak samo jak panowie. Jesteście zabardzo pewne siebie, myślicie że wszystkie możecie całe życie mieć okazje na seks. A tak nie jest.
Równie dobrze mogę napisać że facet który sponsoruje też nie musi tego robić bo może mieć to samo za darmo. Jeżeli kobieta ma 40 lat a kręcą ją 18 latkowie dobrze zbudowani to często musi zapłacić bo taki chłopak nawet by nie spojrzał na nią, tak samo u panów, na tym to polega.
Sponsoring polega na tym, że dwie strony są zadowolone -- ktoś płaci aby kogoś innego nakłonić do seksu. No i co w tym złego? Ja nie widzę niczego...
Można powiedzieć, że ktoś za kasę gwałci swoje ego, człowieczeństwo. Wg mnie nie bardziej niż uśmiechając się za kasą do każdego klienta, bo tak trzeba.
Sponsorują - zwł. młodych Afrykanów
Sponsoring polega na tym, że dwie strony są zadowolone -- ktoś płaci aby kogoś innego nakłonić do seksu. No i co w tym złego? Ja nie widzę niczego...
Można powiedzieć, że ktoś za kasę gwałci swoje ego, człowieczeństwo. Wg mnie nie bardziej niż uśmiechając się za kasą do każdego klienta, bo tak trzeba.
Otóż ja właśnie nie powiedziałam, że to jest coś złego - co kto lubi i jak komu wygodniej. Odniosłam się jedynie do postu, w którym sponsoring został nazwany szmaceniem się i który dla mnie zabrzmiał dokładnie tak, jak napisałam - jak racjonalizowanie sobie tego, że nawet "stara baba" nie chce...
A niektórzy od razu wyczytują jakieś podteksty...
Revenn - i oczywiście, że facet, który sponsoruje, nie musi tego robić, nie słyszałam o jakimś nakazie... więc nie kumam tego akurat argumentu. Kto chce, płaci, kto nie chce albo nie potrzebuje, nie płaci, logiczne chyba?
14 2017-03-13 19:41:43 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-03-13 19:41:58)
Sponsorują - zwł. młodych Afrykanów
Podobno czarnoskorzy niefajnie pachna dla bialych (i odwrotnie), dlatego seks, oraz zwiazki 'czarno-biale' rzadko sie zdarzaja. Oczywiscie nie chodzi mi o zapach pochodzacy z zaniedbania/braku higieny, tylko charakterystyczny zapach wlasciwy dla danej rasy.
Że feromony nie te?
Gary napisał/a:Sponsoring polega na tym, że dwie strony są zadowolone -- ktoś płaci aby kogoś innego nakłonić do seksu. No i co w tym złego? Ja nie widzę niczego...
Otóż ja właśnie nie powiedziałam, że to jest coś złego - co kto lubi i jak komu wygodniej. Odniosłam się jedynie do postu, w którym sponsoring został nazwany szmaceniem się i który dla mnie zabrzmiał dokładnie tak, jak napisałam - jak racjonalizowanie sobie tego, że nawet "stara baba" nie chce...
A niektórzy od razu wyczytują jakieś podteksty...Revenn - i oczywiście, że facet, który sponsoruje, nie musi tego robić, nie słyszałam o jakimś nakazie... więc nie kumam tego akurat argumentu. Kto chce, płaci, kto nie chce albo nie potrzebuje, nie płaci, logiczne chyba?
Jeżeli facet ma 50 lat a ma upodobanie do młodych modelek to najczęściej musi taką dziewczyne zasponsorować. Owszem może mieć seks za "free" z kobietą w jego wieku lub troche młodszą. Tak samo kobiety. Czy jest to szmacenie czy nie zdania są podzielone, zależy od światopoglądu ale nad tym nie będe w tym temacie dumał.