Przyjmowanie tabletek MyWy a ciąża ?:D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Przyjmowanie tabletek MyWy a ciąża ?:D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez senszyciax3 (2017-02-23 10:30:03)

Temat: Przyjmowanie tabletek MyWy a ciąża ?:D

Witam smile Biorę tabletki antykoncepcyjne, MyWy od roku i 4 miesięcy. Kiedyś brałam je regularnie, teraz przyznam szczerze dość często o nich zapominam.  W ostatnia sobotę miałam też mała biegunke, i kochałam się z moim facetem bez innego zabezpieczenia. Skończył we mnie i chyba w poniedziałek albo wtorek nie jestem pewna, pojawiło się u mnie lekkie krwawienie typowa krew, bielizna jest tylko delikatnie brudna, ale jak się wycieram jest tego trochę, mam teraz bol kregosłup tak jak przy miesiączce, przeczytałam w internecie ze to może być dlatego ze nieregularne przyjmowanie  albo za słabe tabletki a nawet ciąża. Miał ktoś z Pan taka sytuacje ze zaszła w ciążę w takiej sytuacji ?:) powiem szczerze że cieszyła bym się jakbym była w ciąży, dlatego pytam bo martwię się bo jednak zażywam tabletki i boje się ze mogłyby wystapic  komplikacje, Jutro będę robiła test, ale nie wiem czy co kolwiek wyjdzie chociaż kocham się z moim facetem regularnie, i mogło wcześniej dość do zapłodnienia. Ostatni okres miałam normalny zaczynał się 2lub 3 luty, teraz mam mieć za ok 7 dni. Przytyłam 2kg od ostatniego ważenia, chociaż nie pamiętam kiedyś się ostatnio ważyłam max z 2 ms temu. W dodatku mam tarczyce niedoczynnosc i biorę euthyrox75 raz całą tabletkę raz pół tsh robiłam w styczniu to miałam wynik 2.20

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjmowanie tabletek MyWy a ciąża ?:D

Ktoś coś ?:)

3

Ciąża nie daje objawów kilka dni po zapłodnieniu. Zrób sobie test w dniu spodziewanej miesiączki. Test kilka dni po stosunku też nie ma sensu. Nieregularne przyjmowanie tabletek może Ci chyba zrobić więcej krzywdy niż pożytku.. jeśli chcesz być w ciąży, dlaczego ich po prostu nie odstawisz?

4

Raczej jestem zdania :co ma być to będzie, jeśli miałabym być w ciąży to super jeśli nie to świat sie nie zawali. Zdaje sobie sprawę ze nieregularne przyjmowanie tabletek może zwiększyć szanse na  zajscie w ciaze. Tak wiem ze nie ma sensu ale nie wiem czy nie mogło dość do zapłodnienia szybciej

5

.

6

nieregularne tabletki powodujące możliwą ciążę to jedno ale sądzę że na Twoją gospodarkę hormonalną także to dobrze nie wpływa.. nie biorę tabletek, więc ekspertem nie jestem, ale na zdrowy rozum wydaje mi się, że hormonów nie przyjmuje się ot tak jak mi się chce. Twoje zdrowie gwarantuje zdrową ciążę i dziecko, więc dbaj o nie i podejmij jasną decyzję smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Przyjmowanie tabletek MyWy a ciąża ?:D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024