Podejrzewam że mnie oszukuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podejrzewam że mnie oszukuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Podejrzewam że mnie oszukuje

Hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz,  mam problem z swoim facetem a zatem domyślam się że może mnoe oszukiwać ale nie mam tej stu procentowej pewności i chciałam zobaczyć opinie na ten temat innych kobiet.więc przejdę do rzeczy :
Mój facet  ciągle siedzi w telefonie i uśmiecha się do niego, telefon wymienił na odcisk palca w czym wszystkie aplikacje są zablokowane na haslo,  ostatnio  gdy wchodził przy mnie na facebooka napisała do noego jakąś dziewczyna której nie znam a ja pytam kim jest on a taka tak koleżanka.  Wzięłam zaczęłam czytać rozmowę z tą koleżanka jego był bardzo zdenerwowany chciał mnoe oddychać i doczytałam się tego co szukałam kiedy ja byłam u przyjaciółki w drugim mieście on pisał do niej z propozycją,, może dzisiaj wpadniesz.na kawke do mnie do domku?:*,, poczym odpowiedziała,, sorry dzisiaj nie dam rady ale innym razem dam radę ale i tak.miałam wyciągnąć cie na piwko:*,,  on no dobrze i pisał z nią z dwie godziny i wysyłał serca. Przymknelam na to oko  ale dzisiaj kiedy jechałam do pracy samochodem widziałam że szedł miastem bardzo zły rozmawiał z kimś na telefonie i później po chwili zadowolony  przejechałam koło niego i zadzwonilam zapytać  czy mnie widział Machalam mu a ten powiedział że jest jiz w domu o.o a szedł i spytałam z kim na telefonie tak.rozmawiał mówił że z nikim i tak zapiera się nogami i rękami  stwierdził że jestem durna i głupia i ze  to Nie prawda  ślepa jestem a później przyznał soe że tak szedł wtedy ale miał.słuchawki i muzyki słuchał ja mówię nie słuchałes telefon przy uchu miałeś ten że w słuchawkach dokanalowych ma przycisk do przelaanczania muzyki ha ha dobre tylko że ja te sluchawki widziałam nie raz i nie mają czegoś takiego. Jest osobą niezbyt miła egoistyczna i wyniosła.  Była sytuacja kiedy jakiś papierek leżał na podłodze zaczął na mnie krzyczec że może bym pozbierala tak ten papierek bo nie jestem u siebie w domu i powinnam soe zachować a to nie mój nawet był bo nie jadam słodyczy. Pomóżcie co.sądzicie co zrobic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podejrzewam że mnie oszukuje

Przepraszam za błędy ale pisze z telefonu i słownik zmienia słowa na niepotrzebne w oddycha miało być odpychał smile

3

kubeczek2010 napisał/a:

. Pomóżcie co.sądzicie co zrobic

Koniecznie zbierać papierki i nadal się oszukiwać wink
Nie wiadomo, jakie układy łączą go z tą koleżanką, ale sam fakt, że on notorycznie Cię okłamuje, jest arogancki, nie okazuje szacunku i jawnie Cię lekceważy świadczy o tym, że nie traktuje Cię poważnie.
I to się nie zmieni, dopóki sama nie zaczniesz się szanować, albo godzisz się na takie traktowanie, albo dziękujesz panu.
Oczywiście po środku jest jeszcze rozmowa, ale jak rozmawiać poważnie z kimś, kto Ciebie nie traktuje poważnie, jak rozwiązać problem, skoro on temu zaprzecza, kłamie i obrzuca epitetami?

4

Kopnąć w doopę i to wszystko co mogę doradzić.

5

kubeczek2010 napisał/a:

Jest osobą niezbyt miła egoistyczna i wyniosła.  Była sytuacja kiedy jakiś papierek leżał na podłodze zaczął na mnie krzyczec że może bym pozbierala tak ten papierek bo nie jestem u siebie w domu i powinnam soe zachować a to nie mój nawet był bo nie jadam słodyczy.

Yyyy... A zalety to on jakieś w ogóle ma?

A to, że flirtuje sobie z jakąś inną panną to chyba oczywiste. Nie miej złudzeń.

6

Co my tutaj powtarzamy jak mantre ?
Co jest w zwiazku najwazniejsze ? ZAUFANIE.U Was tego ne ma.Ty nie ufasz jemu,a on Tobie.On wie, ze Ty podejrzewasz go o zdrade,Haslo na odcisk ? No tak, bo zwkle haslo to byc moze odgadniesz.
Powinnas to zakonczyc jek najszybciej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podejrzewam że mnie oszukuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024