Podejrzewam, że chłopak przyjeżdża do mnie tylko na seks. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podejrzewam, że chłopak przyjeżdża do mnie tylko na seks.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-10-11 07:45:05)

Temat: Podejrzewam, że chłopak przyjeżdża do mnie tylko na seks.

Spotykam się z moim chłopakiem 2 miesiące. Znaliśmy sie już wcześniej ..  Przyjeżdża do Mnie tylko wieczorami praktycznie , po intymnej sytuacji , po upływie 1 godziny , czasami nawet i wcześniej mówi , że musi jechać bo się umówił z kolegą bo specjalnie jechał z daleka i nie moze Go wystawić. Zaczynam podejrzewać ze przyjezdza do Mnie tylko na sex !! Co myślicie ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podejrzewam, że chłopak przyjeżdża do mnie tylko na seks.

Masz rację

3

A co robicie poza seksem? Poza domem, z ludzmi itd?

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-10-11 12:19:30)

Oczywiście, że jesteś dla niego darmowym seks pogotowiem.
treść obraźliwa - usunięte przez moderację

Jak przyjedzie następnym razem nie idźcie do łóżka zobaczysz jaka będzie jego reakcja

6

Pewnie dobrze podejrzewasz

7

Jeśli poza tymi krótkimi spotkaniami nie robicie wspólnie nic innego, to słusznie uważasz.

8 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-10-11 12:21:11)

Draska26 napisał/a:

Spotykam się z moim chłopakiem 2 miesiące. Znaliśmy sie już wcześniej ..  Przyjeżdża do Mnie tylko wieczorami praktycznie , po intymnej sytuacji , po upływie 1 godziny , czasami nawet i wcześniej mówi , że musi jechać bo się umówił z kolegą bo specjalnie jechał z daleka i nie moze Go wystawić. Zaczynam podejrzewać ze przyjezdza do Mnie tylko na sex !! Co myślicie ??

No ale spotykacie się też poza tymi wieczorami u Ciebie, spędzacie razem czas? Seks jest zawsze jak przyjedzie?

off-top

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podejrzewam, że chłopak przyjeżdża do mnie tylko na seks.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024