Jak zapomniec - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jak zapomniec

Cześć wszystkim pisze tu , bo potrzebuje się komuś wyżalić .. Otóż kilka miesiecy temu poznałam w internecie osobe
z która miałam kontakt pół roku , pół roku pisania sms , czułych sms .. Nie bylismy razem , nie chciał się spieszyć .. Był 2 lata sam to trudna dla niego sytuacja
przyzwyczaił się do samotnościi .. Spotykaliśmy się 1/2 razy w miesiacu bo miał obowiazki zwiazane z domem , praca ittp .. Ale mówił ze ma wizje dla nas .. Nie podobało mi się to ze nie mozemy się normalnie spotykać ,  no ale próbowałam to zaakceptować .. Pisał ze z nikim innym poza mną nie pisze .. Lecz
pare tyg temu dowiedziałam się ze ma portale randkowe ( jeden z tych na którym się poznaliśmy ) .. Pytałam go o to , tłumaczyl ze z nikim tam nie pisze ..
Jestem osoba ciekawska , i też chciałam się przekonać czy z nikim nie pisze . Kolezanka majac tam konto  sprawdziła jego profil .. miał tam komentarze od innych dziewczyn , wchodząc na ich profile on też im dodawał typu '' elegancka smile z czego to on pierwszy jej dodał  itp .. A twierdził ze z nikim nie pisze itp ..
Zrobiłam mu o to kłotnie i powiedziałam zeby sie '' odwalił '' ze sie mna bawi ..  byłam wsciekła .. Dodam ze pare razy próbowałam z nim zerwać kontakt , dlatego ze nie wiedział czego chce .. Albo poznałam kogoś w realnym swiecie i pisałam mu'' ze ta o to osoba jest mną zainteresowana , widzisz jakaś przyszłość miedzy nami czy moge dać szanse tamtemu '' Z czego odp : nie skreślaj mnie   Bo naprawde czasami wydawało mi się ze on chce tylko ze mną wymieniac się sms .. nic wiecej .. Od tamtej pory co dowiedziałam się o tym portalu probowałam zerwac kontakt , on pisał a ja do niego spi$...

Teraz role sie odwróciły , ja próbuje odnowić kontakt dać mu jeszcze jedna szanse .. Moze coś jednak wyjdzie .. Pisałam do niego ale nie odp ..
Nie wiem czy sie zakochałam , czy po prostu przyzwyczajenie ze codziennie pisał .. Brakuje mi tego , brakuje mi go .. Jestem bardzo uczuciowa ..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zapomniec

A dlaczego nie mogliście się spotykać częściej? Nie przyszło Ci Autorko do głowy, że to zajęty/ żonaty facet?
Daj sobie spokój. Nic z tego nie będzie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024