Cześć wszystkim pisze tu , bo potrzebuje się komuś wyżalić .. Otóż kilka miesiecy temu poznałam w internecie osobe
z która miałam kontakt pół roku , pół roku pisania sms , czułych sms .. Nie bylismy razem , nie chciał się spieszyć .. Był 2 lata sam to trudna dla niego sytuacja
przyzwyczaił się do samotnościi .. Spotykaliśmy się 1/2 razy w miesiacu bo miał obowiazki zwiazane z domem , praca ittp .. Ale mówił ze ma wizje dla nas .. Nie podobało mi się to ze nie mozemy się normalnie spotykać , no ale próbowałam to zaakceptować .. Pisał ze z nikim innym poza mną nie pisze .. Lecz
pare tyg temu dowiedziałam się ze ma portale randkowe ( jeden z tych na którym się poznaliśmy ) .. Pytałam go o to , tłumaczyl ze z nikim tam nie pisze ..
Jestem osoba ciekawska , i też chciałam się przekonać czy z nikim nie pisze . Kolezanka majac tam konto sprawdziła jego profil .. miał tam komentarze od innych dziewczyn , wchodząc na ich profile on też im dodawał typu '' elegancka z czego to on pierwszy jej dodał itp .. A twierdził ze z nikim nie pisze itp ..
Zrobiłam mu o to kłotnie i powiedziałam zeby sie '' odwalił '' ze sie mna bawi .. byłam wsciekła .. Dodam ze pare razy próbowałam z nim zerwać kontakt , dlatego ze nie wiedział czego chce .. Albo poznałam kogoś w realnym swiecie i pisałam mu'' ze ta o to osoba jest mną zainteresowana , widzisz jakaś przyszłość miedzy nami czy moge dać szanse tamtemu '' Z czego odp : nie skreślaj mnie Bo naprawde czasami wydawało mi się ze on chce tylko ze mną wymieniac się sms .. nic wiecej .. Od tamtej pory co dowiedziałam się o tym portalu probowałam zerwac kontakt , on pisał a ja do niego spi$...
Teraz role sie odwróciły , ja próbuje odnowić kontakt dać mu jeszcze jedna szanse .. Moze coś jednak wyjdzie .. Pisałam do niego ale nie odp ..
Nie wiem czy sie zakochałam , czy po prostu przyzwyczajenie ze codziennie pisał .. Brakuje mi tego , brakuje mi go .. Jestem bardzo uczuciowa ..