jestem tu nowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » jestem tu nowa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: jestem tu nowa

własnie dzisiaj trafiłam tu przez przez przypadek, poczytałam i spodobało mi się , jestem z Poznania mam 45 lat i myslę ze tutaj uda mi się porozmawiać z ciekawymi ludźmi:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem tu nowa

Witaj. Jestem dokładnie w Twoim wieku i jestem też nowa na forum. Chętnie porozmawiam. Potrzebujesz po prostu rozmowy na różne tematy czy może masz jakiś dreczacy Cię problem?

3

witajcie milo ze jestescie tu ....
mysle , ze zagoscicie

chetnie porozmawiam na rózne tematy, nie miałam na mysli nic konkretenego smile mam aktualnie troche wiecej czasu niż zawsze i postanowiłam wykorzystać ten czas na miłą korespondencję:) a Ty dlaczego zawitałaś na to forum?

5

Może nawet przez telefon by dało rade? ;>

6

Z powodu uzależnienia syna. Szukam wsparcia i rozmowy bo bardzo trudno jest to przetrwać.

no to trudna sprawa myślę, niewiele wiem na ten temat bo nie miałam z tym nigdy do czynienia, myslę że ciężka sprawa ale jak wiele w życiu rzeczy nie beznadziejna i dlatego życzę Tobie powodzenia , ja ostatnio mam problemy ze zdrowiem i dlatego wiecej czasu spedzam w domu, pozdrawiam:)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » jestem tu nowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024