Byli... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Byli...

Wiem że to dziwne czy trudne pytanie, ale siostra mojej koleżanki ma 14 lat i już 2-3 związki za sobą. Dwie z nich to poważne a jedna to wakacyjna i teraz jest w związku od 2-3 tygodni. Jeśli chodzi o jej naukę to jest 3 najlepsza w szkole. Ona sie martwi że przez to ile miała chłopaków to mogą ją osądzać jako puszcalska. Ale ona jedynie sie pogubiła. Zaufała 5 razy jednemu chłopakowi który zniszczył i ją i związek. Prosze pomóżcie mi. Chce ją jakoś pocieszyć. I zastanawiam sie ile taka 14 latka może mieć byłych chłopków.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Byli...
Nat500 napisał/a:

Wiem że to dziwne czy trudne pytanie, ale siostra mojej koleżanki ma 14 lat i już 2-3 związki za sobą. Dwie z nich to poważne a jedna to wakacyjna i teraz jest w związku od 2-3 tygodni. Jeśli chodzi o jej naukę to jest 3 najlepsza w szkole. Ona sie martwi że przez to ile miała chłopaków to mogą ją osądzać jako puszcalska. Ale ona jedynie sie pogubiła. Zaufała 5 razy jednemu chłopakowi który zniszczył i ją i związek. Prosze pomóżcie mi. Chce ją jakoś pocieszyć. I zastanawiam sie ile taka 14 latka może mieć byłych chłopków.

Dziecko drogie, ile Ty masz lat?

Aaa, oczywiście, że 14-ście lat.

Wiesz co, ale to forum jest od 18-tego roku życia.

3

znowu troll
jakis wysyp

4

_v_ napisał/a:

znowu troll
jakis wysyp

Ferie. smile Gimbaza się nudzi. Siedzi przed kompem, zamiast na ślizgawce pojeździć.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024