o co mu chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 91 ]

Temat: o co mu chodzi?

hej Obcy facet ktory wogole mnie nie zna osobiscie tylko kupuje produkty u niego jako klijent- sprzedawca mowi mi ze dawno mnie nie widzial bo raz nie przyszlam. cHCE sie do mnie podlizac?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-23 22:25:02)

Odp: o co mu chodzi?

Chce, żebyś częściej przychodziła coś u niego kupić, bo od tego ma premię. Taką ma pracę.

3

Nie zna Cię osobiście, czyli zakupy robisz on-line?

4

Chce być miły ? Dba o swoich klientów ?
Dunkis raczej autorce chodziło,że nie są znajomymi. wink

5

Serio z czymś takim do tego działu? Chociaż, są takie kobiety, którym się otwiera drzwi i krzyczą oburzone "mam chłopaka!". Autorko, koleś jest sprzedawcą, a handel to psychologia, więc analogiczne musi mieć dobra relację z każdym klientem.

6

rozwozi produkty samochodem taki sklep obwozny Gapi sie na mnie usmiecha mowi czasem teksty nie na temat zaczepia czesto.

7

jak na moje oko to flirtuje Ostatnio nie mogl sie na mnie napatrzec bo raz mnie nie bylo sie usmiecha zaczepia czasem zartuje Raczej jego realcja wczesniej odnosila sie do spraw sluzbowych teraz bardziej jest luzna Sama sie zastanawiam czy mu sie podobam czy on sobie robi jakies glupie zarty

8

Po prostu go o to zapytaj.
Nie ma tutaj wróżek, które potrafią czytać w czyichś myślach na odległość ....

9 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2017-01-25 11:59:33)

A mnie takie rozkminki bawia bo gdybym miala analizowac zaczepki i komplementy wszystkich panow ktorych na codzien spotykam to podrywa mnie w takim razie co drugi pan z rynku i co drugi sasiad z bloku. Wielu z nich jest po 40 stce i sa zonaci. Czy mam rozumiec ze wkrotce sie dla mnie rozwioda? yikes
Edit: Poza tym Autorko skoro i tak sama sobie odpowiadasz na wlasne pytanie to po co forum?

10

Mowcie co chcecie ale juz mialam jeden przypadek ze facet mi sie przygladal i patrzyl sie ciagle na mnie gdy mu powiedzialam wprost ze leci na mnie powiedzial "no co ty" a gdy pisalismy ze soba to powiedzial mi prawde ze wpadlam mu w oko ale i tak nic by z tego nie bylo bo ma zone Jednak obudzilam w nim emocje i robilam na nim wrazenie .Jedynie poznalam to po nim  ze jest mily sie, usmiecha do mnie czesto i patrzy mi prosto w oczy Te gesty go zdradzily.Wiedzialam ze mu sie podobam osobiscie zaprzeczal ale napisal mi prawde po jakims czasie. Facet rzadko sie wprost przyzna ze mu kobieta sie podoba.

11

Anna, to zależy czy ci to odpowiada (chciałbyś mu rzeczywiście wpaść w oko), czy nie.  Bo jeśli tak, to możesz tez mu coś miłego odpowiedzieć i zobaczysz jak zareaguje. Na pewno nie mów/pytaj wprost „czy panu się podobam?”, bo tak jak sama mówisz facet może automatycznie zaprzeczyć, no chyba, że zapytasz troszkę w żartach na zasadzie „pan mnie normalnie podrywa!?”. Jeżeli natomiast ci to nie pasuje, to zwyczajnie to zignoruj. Facet wiadomo, że stara się być miły dla klientów, by do niego przychodzili kupować. Co pewne, to to, że ciebie zapamiętał, ale jak się jeździ po stałych trasach, to raczej się kojarzy ludzi. 
A, tym razem lepiej najpierw się zorientuj czy żonaty tongue

12

oj no nie raz zartowalam z niego ze mu sie spodobalam to zaprzeczal albo nie odezwal sie tylko sie usmiechnal  i od roku mnie podpuszcza zaczepia kiedys normalne sie zachowywal Wiem ze niektore rzeczy poprostu mi odklada bo wie ze lubie i mowi ze schowal przed klijentami Moze mnie poprostu lubi chociaz do flirtowania tez sie nie przyznal moze sie wstydzi i nie lubi odkrywac za duzo kart.Czasem sie we mnie wpatruje jak w obrazek za duzo nie mowi raczej to gestami okazuje .

13 Ostatnio edytowany przez Roxann (2017-01-25 21:13:55)

Anna, jak od roku i nie zareagował na twoje 'zaczepki', to po prostu miły sprzedawca, co już zna 'klientów' i wie co lubią więc coś im zostawia'. Ja tu bym nie dorabiała ideologii.. Myślałam, że on tak nagle a ty nic, ale jeśli już od roku.. to na 90% bym stawiała, że jest po prostu miły jako sprzedawca i chce byś u niego kupowała. Nie wykluczone, że mu się podobasz jako osoba, ale jakby coś chciał więcej to by zareagował. No chyba, że nieśmiały ale z tego co piszesz coś tam też od siebie, jakieś znaki dałaś.. ale jak po roku nic.. to raczej nic. faceci bywają mili, niekoniecznie czegoś od razu chcą...

14

To on zaczal mnie zaczepiac a nie ja jego Co jakbym go probowala zagadac to zawsze odpowie i raeguje na zaczepki Moze sie wstydzi Tamten wygadal sie od razu po pisaniu ze mna osobiscie sie wypieral jak on no ale ktory facet sie przyzna ze cos go ciagnie do mlodszej klijentki?

15

on od roku zaczal glupio sie zachowywac sie wyglupiac pzry mnie Kiedys byl inny i zauwazylam ze cos jest nie tak Czasem byly dwuznaczne teksty Po prostu lubi mnie bajerowac Ja nic nie dalam mu zadnych znakow jedynie czasem sie usmiechnelam i spojrzalam mu w oczy .

16

Anna, ale jeśli już odpowiedziałaś powiedzmy zachęcająco na jego flirty a on nic od roku, to o czym mowa? Myślałam że z twojej strony żadnych takich 'zaczepek' nie było.. ale jeśli były i on nic.. no może nie tyle nic bo powiedział, że dawno cie nie było choć nie było dzień... ale ja bym się nie nakręcała na twoim miejscu. Zresztą, jak chcesz.

17

wiem ze ten drugi ktory sie przyznal ze mu sie podabal jest jego kolega i kiedy mu powiedzialam ze on leci na mnie to powiezdial ze "czesto nie mozna go puszczac bo zaczepia mnie" byl drugi tekst " kolega nie przyjedzie wiec jest dobrze"i wiadomo o co takiemu moze chodzic i mowil mi ze on ma zone to niech sie pilnuje a nie tu podrywa wiec zauwazylam ze jemu przeszkadza ze kolega jego mnie zaczepia.

18

Autorko, ile masz lat?

19 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2017-01-25 21:46:55)

Roxann ze Ci sie chce dyskutowac z Autorka. big_smile  Dziewcze jakies niekumate i na dodatek niedojrzale. Przyszlo na forum zeby wszyscy sie zachwycali jej "flyrtem" z panem dostawca (ktory notabene rozgrywa sie tylko w jej glowie) a ze nikt jakos sie nie kwapi to sama sobie przyklaskuje i sie zapewnia ze te gesty usmiechy i odlozone towary swiadcza o czyms. Kto jak kto ale ona zna ten meski rod flirciarzy i widzi jaki jej sie Casanova trafil.
Komedia big_smile
Edit: polecam lekture pozostalych tematow Ani. Od roku ten pan podrywa i tak glowe w lewo i w prawo przekreca jak patrzy. No love przez duze L ! Ale pytany czy go Autorka urzekla zaprzecza. Ja tam podejrzewam ze on z niedowierzaniem glowa kreci ze mu sie taki egzemplarz klientki trafil big_smile

20

feniks 35 jestes naprawde cyniczna bo jak czytalas po takich gestach facetowi jednemu sie podobalam i mi sie przyznal do tego Nie kazdy facet wprost ma odwage sie przyznac ze jemu sie podoba dana kobieta a gesty u obu panow sie powtorzyly .

21

anna19887 napisał/a:

feniks 35 jestes naprawde cyniczna bo jak czytalas po takich gestach facetowi jednemu sie podobalam i mi sie przyznal do tego Nie kazdy facet wprost ma odwage sie przyznac ze jemu sie podoba dana kobieta a gesty u obu panow sie powtorzyly .

Wybacz ale po lekturze Twoich innych watkow nie mam juz nic do dodania w tym temacie. Wierz w co chcesz jesli Ci z tym latwiej i przyjemniej smile

22 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-25 22:06:43)

Czy to ten sam facet?

anna19887 napisał/a:

hej mam inny pzrypadek Otoz facet przywozi mi pieczywo pod dom Zaczal sie dziwnie zachowywac usmiechal sie dluzszy czas i patrzy w oczy Raz bylo tak ze patzryl sie kilka minut na mnie ukucnal i gapil sie jak w obrazek Jest czesto rozkojarzony zapomnial mi czegos dac i mowil ze czesto u mnie to sie zdarza powiedzial tez ze mam fajne buty jak na taka pogode ale od pewnego czasu obserwuje mnie tzn jak otwiera samochod stoi w wejsciu jak widzi mnie zerka usmiech i wchodzi mowi ze sprawdza zcy jestem a jak pytam sie czy mu sie podobam spuszcza glowe z usmiechem i mowi ze ma jedna i mu wystarczy Niewiem co o tym mam myslec

23

I zeby byla jasnosc Nikt nic nie mowi bo oboje jestesmy zajeci i to on pierwszy zaczal i nie odpuszcza Ja potrafilam go nazwac idiota i nic nie powiedzial i mi odkladal Razcej to w formie zartu przyjal.

24

anna19887 napisał/a:

I zeby byla jasnosc Nikt nic nie mowi bo oboje jestesmy zajeci i to on pierwszy zaczal i nie odpuszcza Ja potrafilam go nazwac idiota i nic nie powiedzial i mi odkladal Razcej to w formie zartu przyjal.

Jasne oboje jestescie zajeci a Ty tak dla jaj od roku to rozkminiasz na forum. big_smile Koncz Kobieto wstydu oszczedz

25

anna19887 napisał/a:

wiem ze ten drugi ktory sie przyznal ze mu sie podabal jest jego kolega i kiedy mu powiedzialam ze on leci na mnie to powiezdial ze "czesto nie mozna go puszczac bo zaczepia mnie" byl drugi tekst " kolega nie przyjedzie wiec jest dobrze"i wiadomo o co takiemu moze chodzic i mowil mi ze on ma zone to niech sie pilnuje a nie tu podrywa wiec zauwazylam ze jemu przeszkadza ze kolega jego mnie zaczepia.

A to już też gdzieś kiedyś czytałam, prawie słowo w słowo, tylko wątek został zamknięty big_smile

anna19887 napisał/a:

http://zapisz.net/images/860_40yp33.jpg

27

jego kolega mi osobiscie sie nie przyznal ale po pisaniu powiedzial prawde wiec troszke prawdy w tym jest co pisze Wiec jak mozna sprzedawce nazwac idiota ? by sie obrazil albo sie rzucil jakos mu to pasuje skoro nic nie mowi

28

W tym wypadku forumowy status Autorki pasuje jak ulał z mała modyfikacją. Powinno byc "wkręcam se coraz bardziej" big_smile

29

anna19887 napisał/a:

jak mozna sprzedawce nazwac idiota ? by sie obrazil albo sie rzucil jakos mu to pasuje skoro nic nie mowi

Biedny sprzedawca niestety ma w obowiązkach uśmiechać się do klienta, nawet, jeśli zostanie nazwany idiotą big_smile
Natomiast klient nazywający sprzedawcę idiotą, raczej sam nim jest tongue
I Ty się dziwisz, że facet Cię zapamiętał? big_smile

Autorko, odpowiesz mi, ile masz lat? Tak z ciekawości pytam smile

30

no bo glupio sie zachowywal i pajacowal to mu to powiedzialam ze pajacuje i tyle Niedawno mu to powiedzialam a bajeruje mnie od roku Moze liczy na maly seksik hehe.

santapietruszka napisał/a:
anna19887 napisał/a:

jak mozna sprzedawce nazwac idiota ? by sie obrazil albo sie rzucil jakos mu to pasuje skoro nic nie mowi

Biedny sprzedawca niestety ma w obowiązkach uśmiechać się do klienta, nawet, jeśli zostanie nazwany idiotą big_smile
Natomiast klient nazywający sprzedawcę idiotą, raczej sam nim jest tongue
I Ty się dziwisz, że facet Cię zapamiętał? big_smile

Autorko, odpowiesz mi, ile masz lat? Tak z ciekawości pytam smile

Ja chyba nie chce znac odpowiedzi
http://i.pinger.pl/pgr86/6a76c7b20018943b512f4766/aeywter.jpg

32

feniks35 napisał/a:

W tym wypadku forumowy status Autorki pasuje jak ulał z mała modyfikacją. Powinno byc "wkręcam se coraz bardziej" big_smile

feniks, uśmiałam się do łez!!! smile

A co do autorki, pamiętam ten poprzedni temat o sprzedawcy. Miała dać sobie spokój ze starym  żonatym dziadem... Jak widać nic się nie zmieniło... Możliwe że facet na Ciebie leci, ale Ciebie nie chce!!! Gdyby chciał, to już coś by w tym kierunku zrobił. I ciesz się, bo ma żonę i widziałby Cię tylko w roli kochanki!! Jeśli chodzi o jego teksty, to słyszałam kiedyś bardzo podobne: typu "dawno pani nie widzialem". Potraktowalam normalnie i grzecznościowo z uśmiechem, a potem się okazało że facet niby zakochany i liczy na coś więcej. Powiedział mi o tym dość szybko, bo po co tracić czas jeśli mogę nie być zainteresowana. ( Oczywiście tradycyjnie starszy ode mnie, z żoną i dzieckiem. ) Ale pan w sklepie też tak mówi i to tylko z grzeczności, żeby się zakupy miło robiło. Jak widać intencje mogą być różne. Ale jeśli facet na coś liczy, to da znać. Jeśli na serio jest taki wpatrzony, to tylko po to żeby sobie Twoj obraz wieczorem przypomnieć, jak już żona pójdzie spać z bolącą głową.

33

feniks35 napisał/a:

Roxann ze Ci sie chce dyskutowac z Autorka. big_smile  Dziewcze jakies niekumate i na dodatek niedojrzale. Przyszlo na forum zeby wszyscy sie zachwycali jej "flyrtem" z panem dostawca (ktory notabene rozgrywa sie tylko w jej glowie) a ze nikt jakos sie nie kwapi to sama sobie przyklaskuje i sie zapewnia ze te gesty usmiechy i odlozone towary swiadcza o czyms. Kto jak kto ale ona zna ten meski rod flirciarzy i widzi jaki jej sie Casanova trafil.
Komedia big_smile
Edit: polecam lekture pozostalych tematow Ani. Od roku ten pan podrywa i tak glowe w lewo i w prawo przekreca jak patrzy. No love przez duze L ! Ale pytany czy go Autorka urzekla zaprzecza. Ja tam podejrzewam ze on z niedowierzaniem glowa kreci ze mu sie taki egzemplarz klientki trafil big_smile

Wybacz mojej naiwności.. ale teraz też pasuję.

34

koni i na co liczyl ten twoj facet i jak sie dowiedzialas ze zakochany ?

35

Na co liczył??? No chyba oczywiste czego może chcieć żonaty facet od 10 lat mlodszej kobiety...  Ale powiem dla jasności: miał ochote na pogłebienie tej znajomości. Ja w roli kochanki!! smile Może myślał, że urzeknie mnie jego historia o tym, jak to dawno nie był tak zakochany i nawet do żony tego nie czuł co do mnie... Zabawne bo facet sobie coś wkręcał... Dla mnie to kryzys wieku średniego i nie dałam się zbajerować na takie teksty. Pomijając fakt, że miłość do mnie pojawiła się na podstawie mijania się na ulicy i wymiany kilku zdań. Szaleństwo! A jak się dowiedziałam? Powiedział mi i liczył może że dzięki temu się skuszę. Pojęcia nie mam. Ale to że ktoś miły, zagaduje i komplementuje nie zawsze oznacza, że się komuś podobasz. Poza tym, facet ma żone i w tym momencie trzymaj się od niego z daleka!! Nawet jeśli jest mega przystojny! To tylko kłopoty!! Poczytaj inne wątki.

36

moze i podobnie jest w moim przypadku tylko moze sie wstydzi Bo jego kolege podobno oczarowalam Kiedy mnie widzial poprostu nie mogl wzroku oderwac ode mnie i potem napisal mi ze podobam mu sie strasznie ale ma zone i i tak by z tego nic nie wyszlo A ten czesciej mnie widzi moze sie wstydzi ze go wysmieje itd

37

no wlasnie nie jest przystojny ale zauwazylam ze cos ciagnie go do mnie Jak powiedzial "dawno cie nie widzialem" to jak spojrzalam na niego patzryl sie ciagle na mnie i usmiechal jednak nic nie mowil.

38

kijęt- nasz pan big_smile

39

Anna, ale o co Ci tak naprawdę chodzi ?
Z czym masz problem, i po co założyłaś ten wątek - bo nie rozumiem ?

40

Koni to mialas gorzej bo facet nie wstydzil sie Ci wprost powiedziec czego chce od Ciebie Lepiej chyba niech nic nie mowi niz by mi wprost po jakims czasie powiedzial cos takiego a jeszcze jak kobieta jezdzi do pracy za granice to sie nie dziwie ze podrywa mlodsze kobiety.

41

IsaBella77 napisał/a:

Anna, ale o co Ci tak naprawdę chodzi ?
Z czym masz problem, i po co założyłaś ten wątek - bo nie rozumiem ?

Autorka nie odpowiedziala ale ja sie pokusze o odpowiedz.
Problem jest taki ze Anna jest prawdopodobnie  niezbyt atrakcyjna i przy tym malo rozgarnieta umyslowo kobieta zdecydowanie nie w wieku podlotka, ktora probuje podniesc swoja samoocene nieudolnymi "przechwalkami" na anonimowym forum jak to jakis oblesny, zajety facet  patrzy na nia jak w obrazek. A ze nikogo jej historia nie zachwyca tylko raczej budzi politowanie i smiech to sobie sama bidula musi zrobic dobrze i w kolejnym juz watku popodniecac tym jakie ma branie. Zenada ale nic sie nie poradzi sad

42

Feniks 35 szkoda mi na ciebie slow i po prostu jestes zalosna Jedna koni mnie rozumie bo miala podobna sytuacje a na glupie pytania nie odpowiadam Po prostu zazdroscisz feniks 35 bo zaden nawet starszy facet na ciebie nie spojrzy.

43

anna19887 napisał/a:

Feniks 35 szkoda mi na ciebie slow i po prostu jestes zalosna Jedna koni mnie rozumie bo miala podobna sytuacje a na glupie pytania nie odpowiadam Po prostu zazdroscisz feniks 35 bo zaden nawet starszy facet na ciebie nie spojrzy.

Rozgryzlas mnie. Tez bym chciala zeby jakis obwozny sprzedawca tak na mnie patrzyl, kucal nie spuszczajac ze mnie wzroku a najlepiej robil szpagaty na moj widok. Jak Ty to robisz ze tak dzialasz na facetow? Naturalny seksapil czy jakies tricki makijazowo- ubraniowe? Wez mi zdradz te sekrety swojego zwierzecego magnetyzmu big_smile

44

feniks35 napisał/a:
anna19887 napisał/a:

Rozgryzlas mnie. Tez bym chciala zeby jakis obwozny sprzedawca tak na mnie patrzyl, kucal nie spuszczajac ze mnie wzroku a najlepiej robil szpagaty na moj widok. Jak Ty to robisz ze tak dzialasz na facetow? Naturalny seksapil czy jakies tricki makijazowo- ubraniowe? Wez mi zdradz te sekrety swojego zwierzecego magnetyzmu big_smile

qrde, na mój widok też faceci nie kucają

45

_v_ napisał/a:
feniks35 napisał/a:
anna19887 napisał/a:

No widzisz V. A przy Autorce juz od roku kuca. Zylakow z tej milosci dostanie Romeo. Bo ze oczy na amen za nia wypatrzy to wiecej niz pewne.

46

pewnie mam to cos czego ty feniks 35 nie masz haha

47

Ej jak na mój widok faceci kucają to powinienem się zacząć niepokoić?

48

feniks35 napisał/a:
_v_ napisał/a:
feniks35 napisał/a:

No widzisz V. A przy Autorce juz od roku kuca. Zylakow z tej milosci dostanie Romeo. Bo ze oczy na amen za nia wypatrzy to wiecej niz pewne.

big_smile big_smile

49 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-26 16:53:35)

feniks35 napisał/a:

kucal nie spuszczajac ze mnie wzroku

Ja się nie wypowiem, jaka czynność mi się z tym skojarzyła, bo byłby to post poniżej poziomu forum big_smile Podpowiem, że fizjologiczna big_smile

50

anna19887 napisał/a:

pewnie mam to cos czego ty feniks 35 nie masz haha

Chcesz powiedziec ze chlopy leca na ograniczenie umyslowe? yikes

51

chce tylko powiedziec ze tu pewnie siedza stare zazdrosnice ktorym brak kultury Typowe zołzy Szkoda mi czasu na takie idiotki Idzcie sie leczyc najpierw psychicznie a nie tu oczerniac ludzi!

52

A ja Ci nie zazdroszczę, ja wolę, jak się na mnie gapią młodzi faceci, a nie stare dziady big_smile

53

to powiem ci santapietruszka ze za mna sie ogladaja tez mlodsi faceci akurat ten jego kolega byl w podobnym wieku co ja , co mi sie przyznal ze mu sie podobam .

54

feniks35 napisał/a:

Ja się nie wypowiem, jaka czynność mi się z tym skojarzyła, bo byłby to post poniżej poziomu forum big_smile Podpowiem, że fizjologiczna big_smile

Haha i pewnie mial zaparcie stad te oczy wpatrzone wytrzeszczone tongue

55

anna19887 napisał/a:

chce tylko powiedziec ze tu pewnie siedza stare zazdrosnice ktorym brak kultury Typowe zołzy Szkoda mi czasu na takie idiotki Idzcie sie leczyc najpierw psychicznie a nie tu oczerniac ludzi!

Widać, że szkoda ci czasu. Np. na stawianie kropek na końcu zdań. Noż zupełna i całkowita strata czasu, chyba zacznę brać przykład, zaoszczędzę, to może będę go miała więcej na wypatrywanie, czy ktoś na mój widok przypadkiem nie kuca. Bo zazdroszczę ci jak jasna cholera sad

56

feniks35 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Haha i pewnie mial zaparcie stad te oczy wpatrzone wytrzeszczone tongue

big_smile Błagam, dziewczyny... big_smile

57 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-26 18:14:12)

Feniks35, jak my się doskonale rozumiemy big_smile chyba sobie kucnę na Twój widok big_smile

58

Wam chyba wszystkim chlopa brakuje  hehe Mam wazniejsze sprawy niz odpisywanie na glupie wasze zaczepki Lepiej idzcie mieszkanie posprzatac bo burdel na calego a siedza i glupoty pisza a ja sie zastanawiam czy ktos wam placi za pisanie glupot? mysle ze nie Niestety glupota ludzka nie zna granic Do widzenia!

59

Ann, ja też myślałam, że ze strony pewnego żonatego faceta to big love była.. choć on na mój widok nie kucał. Siadał, klękał... ale nie KUCAŁ! Jaka naiwna byłam.. ;(

60

Feniks35, jak my się doskonale rozumiemy big_smile chyba sobie kucnę na Twój widok big_smile

Mrrr kucaj tylko wiesz kontakt wzrokowy utrzymaj zebym wiedziala zes mna zauroczona big_smile

61

Weszłam w ten wątek, bo dwie strony i tyle odpowiedzi, mylłałam,że jakaś poważna sprawa. I do tej pory nie wiem o czym ta dyskusja...

62

PolnyMotylek napisał/a:

Weszłam w ten wątek, bo dwie strony i tyle odpowiedzi, mylłałam,że jakaś poważna sprawa. I do tej pory nie wiem o czym ta dyskusja...

Nie Ty jedna nie wiesz. Ja tez sie staralam zrozumiec i nie po lebkch przeleciec temat tylko przykucnawszy na spokojnie rozkminic ale nie dalo rady.

63

Stare napalone niedoruchane kuchty a nie przyjaciolki forum haha.

64

anna19887 napisał/a:

Stare napalone niedoruchane kuchty a nie przyjaciolki forum haha.

Anna się rozkręca.

65

anna pewnie jest pryszczatym Jackiem albo Sebą big_smile

Posty [ 1 do 65 z 91 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024