Czy coś z tego będzie - proszę o radę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś z tego będzie - proszę o radę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Czy coś z tego będzie - proszę o radę

Witam
Na początku chciałbym wszystkich pozdrowić smile
Wracając do tematu chciałbym prosić o poradę.
Spotykam się z dziewczyną poznaną przez jeden z portali randkowych. Może "spotykam" to za dużo powiedziane, na razie były tylko dwa spotkania smile
Pierwsze spotkanie to klasyk - kawiarnia a na drugie umówiliśmy się po tygodniu - łyżwy. Już na lodowisku spotkaliśmy się z jej znajomymi ( przyjaciółka i jej chłopak ). Jeździło się dość fajnie, rozmowa też się kleiła. Po wszystkim pojechaliśmy do kawiarni z jej znajomymi i również było ok. Następnie odwiozłem ją do domu pogadaliśmy chwilkę, pocałowałem ją w policzek, podziękowałem za spotkanie i ona powiedziała że do "następnego razu". Prosiła jeszcze o wiadomość jak dojadę do domu bo się martwi smile
Martwi mnie jednak jedno - wygląda na to że dalej szuka na portalu "nowych" znajomości.
To tak w skrócie smile
Pytanie jest następujące: Czy dalej się angażować ?

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy coś z tego będzie - proszę o radę

poczekaj jeszcze jakiś czas na rozwój tej relacji lub porozmawiaj szczerze z tą dziewczyną jak ty to widzisz dalej i czy ona też chciałaby coś więcej
nie wymagaj też żeby określiła albo tak albo nie  bo też krótki czas znajomości i może nie jest jeszcze pewna

3

A po czym wnioskujesz, że nadal szuka?
Poza tym ma prawo zawierać nowe znajomości, nie jest Twoją własnością ani Ty jej. Ja z Moim chłopakiem też poznaliśmy się na jednym z portali, ale po kilku spotkaniach,kiedy zostaliśmy Parą, oboje powiedzieliśmy sobie, że więcej tam nie wchodzimy, bo jesteśmy Razem , nie ma takiej potrzeby poznawać innych. I ufam Mu w tej kwestii, że tam nie wchodzi smile
Więc może najpierw spotykajcie się, zobaczcie jak to dalej się rozwinie.. wink

4

Juz chcesz odpuscic ?
Po dwoch spotkaniach ? Na tym to chyba polega, poznawanie przez portale trgo typu.Ludzie sie poznaja, spotykaja, i pozniej kogos wybieraja, albo i nie wybieraja.
Poczekaj.

5

Dzięki smile
W żadnym przypadku nie chcę odpuścić smile Po prostu nie wiedziałem jak to rozumieć.

6

"spotykam" to za dużo powiedziane, ale chciałbyś już wyłączności czyli czegoś co jest w związku. Trochę to niekonsekwentne nie sądzisz?

7

Jacenty89 napisał/a:

"spotykam" to za dużo powiedziane, ale chciałbyś już wyłączności czyli czegoś co jest w związku. Trochę to niekonsekwentne nie sądzisz?

Masz rację
Po prostu nie chciałbym postąpić pochopnie hmm

8

Myślę że po prostu z nią pogadam smile jesteśmy przecież dorosłymi ludźmi smile

9

max.kk napisał/a:

O czym chcesz pogadać? Jesteście po 2 spotkaniach dopiero, nie naciskaj bo spalisz temat. Jak za kilka spotkań zobaczysz że nadal szuka i do tego u Was temat nie idzie do przodu to będziesz mógł zagrać w otwarte karty, a na razie to za wcześnie na deklaracje i zobowiązania.

10

Jacenty89 napisał/a:
max.kk napisał/a:

O czym chcesz pogadać? Jesteście po 2 spotkaniach dopiero, nie naciskaj bo spalisz temat. Jak za kilka spotkań zobaczysz że nadal szuka i do tego u Was temat nie idzie do przodu to będziesz mógł zagrać w otwarte karty, a na razie to za wcześnie na deklaracje i zobowiązania.

Dzięki za rade smile może faktycznie za bardzo się wyrwałem smile

11

Nie rozmawiaj jeszcze z nią o jakichś deklaracjach. Daj spokój, pomyśli, że się narzucasz i jakiś napalony jesteś. Ona Cię dopiero poznaje, Ty zresztą też. To, że ma jeszcze profil na tym portalu randkowym świadczy o tym, że po dwóch spotkaniach nie myśli jeszcze o Tobie aż tak poważnie, co dla mnie dziwne nie jest. Poza tym, nie wiesz co ona na tym portalu tak robi i czy coś w ogóle. Nie przejmuj się drobnostkami, znam osoby, które były w związku i nawet zapomniały swojego profilu wykasować, bo... miały inne sprawy na głowie. Ciesz się chwilą, pokaż jej delikatnie zainteresowanie, jak chciała się spotkać ze znajomymi i z Tobą, to też dobry znak.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś z tego będzie - proszę o radę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024