Hej dziewczyny Mam problem z zazdrością wsteczną odnośnie faceta. Chodzi o to, że byliśmy kiedyś razem, ale on zostawił mnie w niefajny sposób, który bardzo przeżyłam. Po ok 2-3 latach zaczął znów o mnie zabiegać, mówiąc że bardzo żałuje i że nigdy nie przestał mnie kochać, dopiero to zrozumiał. Wróciliśmy do siebie, ale ja mam straszny problem z zazdrością o jego kontakty z dziewczynami przez ten okres, gdy nie byliśmy razem. Przede wszystkim o to, że skoro mówił że nigdy nie przestał mnie kochać to po co sypiał z innymi i był w związku? Chociaż ten jego związek to nic poważnego, bo trwał z miesiąc, no ale spali ze sobą.
Nie potrafię sobie z tym poradzić i już sama nie wiem co robić
2 2017-01-13 13:33:47 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2017-01-13 13:34:20)
Hej dziewczyny
Mam problem z zazdrością wsteczną odnośnie faceta. Chodzi o to, że byliśmy kiedyś razem, ale on zostawił mnie w niefajny sposób, który bardzo przeżyłam. Po ok 2-3 latach zaczął znów o mnie zabiegać, mówiąc że bardzo żałuje i że nigdy nie przestał mnie kochać, dopiero to zrozumiał. Wróciliśmy do siebie, ale ja mam straszny problem z zazdrością o jego kontakty z dziewczynami przez ten okres, gdy nie byliśmy razem. Przede wszystkim o to, że skoro mówił że nigdy nie przestał mnie kochać to po co sypiał z innymi i był w związku? Chociaż ten jego związek to nic poważnego, bo trwał z miesiąc, no ale spali ze sobą.
Powiedział też, że dopiero teraz zrozumiał, że nie przestał Cię kochać.
Masz do wyboru:
- pogodzić się z tym, że po zerwaniu z Tobą miał kontakty intymne z inną i tworzyć z nim dalej związek
- nie godzić się z tym i:
a. katować siebie i jego dalej
b. rozstać się
Ale on ma kontakty z laskami co sypiał?? czy z kolezankami jakimis po prostu??
mam straszny problem z zazdrością o jego kontakty z dziewczynami przez ten okres, gdy nie byliśmy razem.
Nigdzie nie jest napisane, że on teraz ma jakieś kontakty.
Autorko, wyluzuj albo daj gościowi spokój. Nie byliście razem = nie był Ci nic winien. Czy on zakonnik? (chociaż to chyba nie jest dobre porównanie w dzisiejszych czasach )
No ale jak możesz mieć o to jakiekolwiek pretensje? Zresztą, może właśnie w łóżku z tą drugą mu się przypomniało, że z Tobą mu było lepiej i drugiej takiej nie znajdzie... ;-)
Hej dziewczyny
Mam problem z zazdrością wsteczną odnośnie faceta. Chodzi o to, że byliśmy kiedyś razem, ale on zostawił mnie w niefajny sposób, który bardzo przeżyłam. Po ok 2-3 latach zaczął znów o mnie zabiegać, mówiąc że bardzo żałuje i że nigdy nie przestał mnie kochać, dopiero to zrozumiał. Wróciliśmy do siebie, ale ja mam straszny problem z zazdrością o jego kontakty z dziewczynami przez ten okres, gdy nie byliśmy razem. Przede wszystkim o to, że skoro mówił że nigdy nie przestał mnie kochać to po co sypiał z innymi i był w związku? Chociaż ten jego związek to nic poważnego, bo trwał z miesiąc, no ale spali ze sobą.
seks to nie zawsze jest miłość skup sie na tu i teraz