oszuści na portalu POF - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: oszuści na portalu POF

Dziewczyny uwaga na oszusta na portalu POF podaje się za lekarza wojskowego z USA przebywającego obecnie na misji w Afganistanie niejaki John Rob. Oczywiście przystojny do granic możliwości, ma na portalu bardzo autentyczne zdjęcia z żoną która podobno zmarła na raka, ma dwie córki 17 i 13,letnią mieszka w nowym Yorku. Zaraz po zapoznaniu się przechodzi na korespondencje. Meil. I na fb na meseingera. Pisze piękne słowa, jaki jest samotny po śmierci żony, i jak mu ciężko na misji. Jak bardzo szuka miłości, po czym pisze romantyczne listy, jakieś cytaty z bibli. Jak bardzo mu się podobasz i ze jego prośby o miłość wreszcie się spełniły. Po 2 do  3 tygodniach. Pisze że ma fundusze inwestycyjne i chce je wycofać żeby wreszcie wyjechać z Afganistanu. I żeby się zgodzić żeby je wysłać na wasz adres przesyłka dyplomatyczne. Potem się zaczyna że przesyłka utknął i trzeba wysłać pieniądze żeby mogła dotrzeć na miejsce. To mój przypadek na szczęście nie dałam się naciągnąć, po tym jak mu napisałam ze nie wierze w taki dar losu i jego pieniądze, od razu zablokował kontakt ze mną. A słyszałam że działa szajka ktura podszywa się pod amerykańskich żołnierzy kopiuje ich zdiecja I tak proceder się szerzy. Jak która z was się dala nabrać to mam jego fotki i mogę przesłać.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024