Co mam zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Co mam zrobić?

Zaprosiłem koleżankę na kręgle. Powiedziała, że nie wie czy da radę więc powiedziałem jej żeby dała mi znać. Problem w tym, że nie zadzwoniła do mnie ani nie napisała. Czy powinienem sam jeszcze raz się jej spytać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobić?

Zapytaj ale za jakiś czas, jeśli tym razem znów nie wypali albo będzie miała jakieś wymówki daj sobie spokoj

3

senszyciax3 napisał/a:

Zapytaj ale za jakiś czas, jeśli tym razem znów nie wypali albo będzie miała jakieś wymówki daj sobie spokoj

Czyli jeśli zapytałem się czy wyjdzie jutro nie pytać się już dzisiaj?

4

Miala dac  znac.Nie dala znac, zignorowala Cie.I wykazala brak szacunku.Ciezko bylo odezwac sie i odmowic, albo przelozyc spotkanie ?
Nie dzwon, szanuj sie.

max23 napisał/a:

Zaprosiłem koleżankę na kręgle. Powiedziała, że nie wie czy da radę więc powiedziałem jej żeby dała mi znać. Problem w tym, że nie zadzwoniła do mnie ani nie napisała. Czy powinienem sam jeszcze raz się jej spytać?

A ile czasu minęło? Od poprzedniego pytania?

6

santapietruszka napisał/a:
max23 napisał/a:

A ile czasu minęło? Od poprzedniego pytania?

Dzisiaj po południu się jej o to zapytałem.

To możesz delikatnie zapytać "hej, to jak z tymi kręglami jutro?" i w razie braku odpowiedzi lub odpowiedzi wymijającej - że jeszcze nie wie - odpuścić. I nie pytać więcej.
Bo nawet jeśli jeszcze "nie wie", to znaczy, że albo nie zadała sobie tyle trudu, żeby się dowiedzieć, albo ma inne propozycje i ewentualnie, jak nie wypali, to wtedy "da radę".
Jak odpowie, że nie da rady, to chyba nie muszę tłumaczyć?

8 Ostatnio edytowany przez bodziochce (2017-01-06 22:48:55)

Rada na przyszłość - podawaj zawsze dwa terminy np. za 2 dni i za 4 dni od Waszej rozmowy. Wtedy musi wybrać jakiś termin. Jak powie, że nie da rady się spotkać w żadnym terminie, który ty podałeś i nie poda swojego terminu, to odpuść i spróbuj za 7-10 dni. Jak sytuacja się powtórzy, to daj sobie spokój, bo nie chce się spotkać.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024