Chłopak poznany przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chłopak poznany przez internet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Chłopak poznany przez internet

Poznaliśmy się 3 tygodnie temu przez aplikację internetową. Pisaliśmy ze sobą około tygodnia przed spotkaniem. Pisaliśmy bardzo dużo, teraz mam wrażenie, że za dużo... Spotkaliśmy się już kilka razy. Chłopak jest młodszy ode mnie o 3 lata. Bardzo się stara i okazuje zainteresowanie, aż za bardzo. To znaczy pyta o wszystko co lubię, co mi się podoba w takim kontekście, że wiem, że mogę to od niego coś dostać lada dzień. A w początkowej fazie relacji nie chodzi o dawanie rzeczy materialnych ale o poznawanie się. Bywa tak, że na spotkaniach jest cisza lub podczas kontaktów telefonicznych jest cisza z jego strony. Ja cały czas staram się mówić... Milczenie jest w porządku ale nie na początku znajomości, gdzie powinna być ciągła fascynacja partnerem.

Błędem też mogło być, że nie postawiliśmy sobie granicy... Że zachowujemy się jak para a nią nie jesteśmy. Pewnie wiąże się to z silnym poczuciem bliskości z obydwu stron. Jego zachowania często są niedojrzałe o czym mu mówiłam (np. jazda na gapę, albo przechodzenie na czerwonym świetle) i co dla niego nie jest czymś złym. Teraz kupuje bilet przy mnie, ale twierdzi że może zapłacić mandat nie stanowi to dla niego problemu. Dla kogoś mogą się wydawać śmieszne te powody, ale dla mnie składają się te szczegóły później na życie. Rozmawialiśmy o swoich oczekiwaniach. Jeśli ja mówię, że coś mi się nie podoba to On twierdzi, że ja krytykuje i czepiam się, natomiast w przypadku kiedy ja mam coś zmienić to to muszę zrobić w jego ocenie.

Co sądzicie o tej "relacji"?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak poznany przez internet

Ja tez czasami przechodze na czerwonym swietle, a wcale nie uwazam sie za niedojrzala.
Trzeba umiec ocenic sytuacje.Kolo mnie jest uliczka 1.5 m, a swiatlo swieci 40 sekund.Jak jest pusto, to nie bede stala jak pajac.A o co Ci chodzi z tym swiatlem ? O praworzadnosc, czy o bezpieczenstwo ?
  A jesli chodzi o tego chlopaka.Przystopuj, zwolnij.Obydwoje jestescie spragnieni  bliskosci, czulosci, zainteresowania.To Was do siebie przyciaga.Ale jesli teraz Cie  denerwuja u niego rozne rzeczy, pozniej lepiej nie bedzie.Szukaj dalej.

3

verdad napisał/a:

Ja tez czasami przechodze na czerwonym swietle, a wcale nie uwazam sie za niedojrzala.
Trzeba umiec ocenic sytuacje.Kolo mnie jest uliczka 1.5 m, a swiatlo swieci 40 sekund.Jak jest pusto, to nie bede stala jak pajac.A o co Ci chodzi z tym swiatlem ? O praworzadnosc, czy o bezpieczenstwo ?
  A jesli chodzi o tego chlopaka.Przystopuj, zwolnij.Obydwoje jestescie spragnieni  bliskosci, czulosci, zainteresowania.To Was do siebie przyciaga.Ale jesli teraz Cie  denerwuja u niego rozne rzeczy, pozniej lepiej nie bedzie.Szukaj dalej.

Chodzi mi o bezpieczeństwo... Po prostu... Mam wrażenie, że on wciąż jest chłopcem, a nie mężczyzną.

4

Niektorzy cale zycie sa chlopcami.
On moze byc niedojrzaly, bo jest mlody wiekiem, a moze taki juz jest ?
Nie jestem Toba, ani nim, nie moge wiedziec, co myslicie.Ale na moje oko to jeszcze nie to.Jak wyzej napisalam.Jestescie spragnieni bliskosci, i trafiliscie na siebie.Uwierz mi, jak trafisz na tego swojego ksiecia, to sie nie bedziesz w pierwszej fazie znajomosci miala zadnuch watpliwosci.Czy dojrzaly, czy nie.Wszystko bedzie Ci w nim pasowalo.Dlatego zwolnij tempo.Zebys sama sie nie wpakowala w cos,czego naprawde nie chcesz.

5

verdad napisał/a:

Niektorzy cale zycie sa chlopcami.
On moze byc niedojrzaly, bo jest mlody wiekiem, a moze taki juz jest ?
Nie jestem Toba, ani nim, nie moge wiedziec, co myslicie.Ale na moje oko to jeszcze nie to.Jak wyzej napisalam.Jestescie spragnieni bliskosci, i trafiliscie na siebie.Uwierz mi, jak trafisz na tego swojego ksiecia, to sie nie bedziesz w pierwszej fazie znajomosci miala zadnuch watpliwosci.Czy dojrzaly, czy nie.Wszystko bedzie Ci w nim pasowalo.Dlatego zwolnij tempo.Zebys sama sie nie wpakowala w cos,czego naprawde nie chcesz.

Dziękuję Ci za wypowiedź. Doceniam. Wiem, że w relacji nie powinno być na początku żadnych wątpliwości i analiz.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chłopak poznany przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024