Czy dalej próbować...... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dalej próbować......

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy dalej próbować......

Od pewnego czasu bardzo podoba mi się koleżanka z pracy, co jakiś czas próbuję z nią rozmawiać, pisać do niej, telefonuję raz, dwa razy na tydzień, komplementy z mojej strony
Cały czas to ja inicjuję rozmowy, i telefoniczne i facebookowe, ona owszem odpisuje z sporym opóźnieniem, odbiera telefony ale sama nigdy nie wykazuje inicjatywy, nie napisze do mnie, nie rozwija rozmów, z propozycji spotkania się delikatnie jakby wykręciła...
Podpowiedzcie proszę....Dziewczyna mi się podoba, więc ...psychika nakazuje kontaktować się z nią, natomiast rozum podpowiada zupełnie coś innego....nie wiem czy dobrze to rozumiem, ale właśnie rozum podpowiada mi ... że ona jest grzeczna tylko odpowiadając na moje wiadomości, ale na relacji głębsze jej zupełnie nie zależy.

Może jest ktoś bardziej doświadczony.....może kobieta lub / i facet który/a podpowie co powinienem/mógłbym zrobić ?

Dziękuje z góry :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dalej próbować......

Nie chce się spotykać to daj jej spokój smile

3

Nie rób nic, widać ze nie jest zainteresowana kontaktem z tobą. Gdyby tak było, to po sposobie rozmowy wiedziałbyś ze interesuje się tobą, zadawałaby ci różne pytania, rozmowy między wami byłyby płynne, długie i ciekawe. A jeśli ona nawet nie ciągnie żadnego tematu, nie wykazuje żadnego entuzjazmu to znaczy że ją nudzisz i męczysz,a zapewne głupio jej powiedzieć "spadaj". Więc raczej odpuść sobie, bo jeszcze uzna cię za natręta i naprawdę będzie ciebie omijać szerokim łukiem.Nie trać czasu.

4

Muszę się zgodzić z powyższymi odpowiedziami. Nie nalegaj, bo tylko ją do siebie zniechęcisz. Jak Ci zależy dalej na tej znajomości, to nie męcz jej.

5

Sy.super napisał/a:

Od pewnego czasu bardzo podoba mi się koleżanka z pracy, co jakiś czas próbuję z nią rozmawiać, pisać do niej, telefonuję raz, dwa razy na tydzień, komplementy z mojej strony
Cały czas to ja inicjuję rozmowy, i telefoniczne i facebookowe, ona owszem odpisuje z sporym opóźnieniem, odbiera telefony ale sama nigdy nie wykazuje inicjatywy, nie napisze do mnie, nie rozwija rozmów, z propozycji spotkania się delikatnie jakby wykręciła...
Podpowiedzcie proszę....Dziewczyna mi się podoba, więc ...psychika nakazuje kontaktować się z nią, natomiast rozum podpowiada zupełnie coś innego....nie wiem czy dobrze to rozumiem, ale właśnie rozum podpowiada mi ... że ona jest grzeczna tylko odpowiadając na moje wiadomości, ale na relacji głębsze jej zupełnie nie zależy.

Może jest ktoś bardziej doświadczony.....może kobieta lub / i facet który/a podpowie co powinienem/mógłbym zrobić ?

Dziękuje z góry :-)

Wlasciwie to sam juz sobie odpowiedziales. Opierajac sie o moje doswiadczenie jako kobieta... powiedzialabym ze dziewczyna nie jest zainteresowana.
Widze to po innych kobietach jak i po sobie samej. Jest kilka typow kobiet, a ona jest z tych co wola subtelnie i delikatnie dac do zrozumienia ze nie jest zainteresowana zamiast bawic sie w zimna s***.
Jest mila i fajnie jej sie z toba rozmawia i spedza czas. Problem w tym ze przynajmniej na dana chwile nie chce ona budowac glebszej relacji.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dalej próbować......

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024