Problem z kobietą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Problem z kobietą

Witam na tych wakacjach poznałem bardzo młodą kobietę która obecnie ma 16 lat a wtedy miała 15, ja sam mam 24 lata, spotykaliśmy się było fajnie choć jest młoda jak na swój wiek to i tak myśli poważnie bo miała problemy w życiu bardzo duże i teraz ma trafić do domu dziecka ale to inna odległa historia...
Mianowicie odkąd wyjechałem za granice po wakacjach nasz kontakt się ograniczył od 3 miesięcy po powrocie starałem się z nią spotkać, cały czas jej proponowałem spotkania w końcu się udało, odbyliśmy nawet stosunek płciowy świetnie się dogadujemy jak jesteśmy razem mamy dobry kontakt, nie jesteśmy parą, ale wszystko się zmienia gdy nie jesteśmy razem, gdy piszemy na fb albo przez telefon to źle nam się rozmawia, ona mówi od ostatniego spotkania że nie ma czasu się spotykać bo szkoła itp... że chce bo jestem wspaniałym chłopakiem ale nie zawsze może, mówiłem jej że zabiorę ją do siebie na weekend i u mnie się będzie uczyć że to nie problem żeby znalazła czas na naukę, nawet jej pomogę, a ona mi mówiła że nie chce jej się nic, ze woli spać być sama i leniuchować a z drugiej strony by chciała się ze mną spotykać ale nie tak często... Więc o co tu chodzi? chciałbym dodać ze ona dużo przeszła naprawdę ja na jej miejscu z takimi problemami bym wpadł w depresje... Ona docenia to że jej pomagam że chcę jej pomóc ale nie wiem czym to wszystko jest spowodowane że nawet nie możemy spędzić ze sobą 2 weekendów w miesiącu, powiedziała mi też że jest młoda że nie wie co znaczy miłość że nie chce mnie skrzywdzić.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z kobietą

Ty jesteś dorosłym facetem, a ona jeszcze DZIECKIEM. Po co w ogóle zaczynałeś z nią znajomość? Nie możesz sobie znaleźć kobiety w swoim wieku? Ona powiedziała, że nie chce Cię skrzywdzić, a to właśnie Ty możesz ją skrzywdzić. Nie chodzi mi tutaj o jakąś przemoc, ale o to, że zły wpływ mają tak bliskie kontakty z dorosłym facetem na rozwój 15 letniej dziewczyny. Zastanów się co robisz i czy naprawdę jesteś tego świadomy.

3

Ja jej nie zmuszałem do niczego, zresztą ona straciła dziewictwo w wieku 14 lat i zaczęła się masturbować mając 13, więc mój wpływ na jej psychikę chyba nic nie zmieni

igor3k5 napisał/a:

Ja jej nie zmuszałem do niczego, zresztą ona straciła dziewictwo w wieku 14 lat i zaczęła się masturbować mając 13, więc mój wpływ na jej psychikę chyba nic nie zmieni

Nie, no skąd. W sumie jej wina, że zaczęła się masturbować i jak najbardziej ma to związek z dojrzałą psychiką...

5 Ostatnio edytowany przez troublemaker (2016-12-27 23:44:31)

A tak na serio, czego konkretnie się spodziewałeś po związku z dzieckiem?

6

Wykorzystujesz dziecko. To, że straciła cnotę w wieku 14 lat to jest znak, że być może coś z nią jest nie tak - a Ty ten fakt wykorzystujesz. Co z Tobą jest nie tak, że nie potrafisz sobie znaleźć dziewczyny w swoim wieku? Albo chociaż zbliżonym. Tutaj balansujesz na granicy prawa...

7

Ona ma 16 lat stary koniu. Jak uprawiales z nia seks jak miala 15 to ja nie jestem pewien czy prokurator za to nie sciga. To juz na tym padole nie ma dziewczyn w twoim wieku ze za dzieci sie lapiesz?

Slabe to, slabe... i takie trolowate.

8

No przecież on to sobie już wytłumaczył - to jest 'młoda kobieta', piętnastoletnia. Skąd tyle popaprańców na tym świecie?

9

Jeśli nie jesteś trollem to jesteś durniem, prokurator już zaciera ręce.

10

Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej.

11

igor3k5 napisał/a:

dzizas, skad sie biora tacy popaprancy?

12

Kobieta w wieku 15-16 lat? Człowieku to jest dziecko, do tego niestabilne emocjonalnie, ale i tak bardziej ogarnięte niż Ty. Prokurator Ci nie grozi, ale będziesz miał ją na sumieniu. Chcesz wykorzystać dziecko skrzywdzone przez los, bo takie łatwiej zbajerować. Jak dla mnie temat do zamknięcia, a Ty się zastanów nad sobą, bo myślenie nie boli w przeciwieństwie do tego co Ty jej chcesz zrobić. Szkada słów.

13

Ja trollem? popatrzcie na siebie ludzie... I nauczcie się trochę kultury do innych ludzi.... Sex można legalnie uprawiać z kobietą która ma 15 lat nawet gdybym ja miał 99 to mogę, ale tu nie chodzi o to, ona mi się spodobała i co ma do jasnej ku*wy wiek ? W tym że ktoś mi się podoba? skoro wiek was ogranicza to z wami jest coś nie tak... Polecam tez używania trochę więcej kultury do użytkowników bo sami trollujecie i hejtujecie bo wam nie wiem żal dupę ściska ? Cwani to wy jesteście przez internet a stańcie przede mną i mi to w twarz powiedźcie, buractwo narazie. wink

14

Ja swój pierwszy raz miałem też w wieku 15 lat a mam 24, od 6 podstawówki się masturbowałem, i jakoś nie mam zrytej bani jestem normalnym facetem który chce powalczyć o jakąś kobietę i zapewnić jej szczęście, mam 2 kolegów którzy są starsi niż ja i poznali swoje dziewczyny które miały jedna 14 druga 15lat teraz są ze sobą 5 i 8 lat i w czym to niby przeszkadza? (krzywdzenie kobiety) to wy siebie krzywdzicie pisząc takie brednie, może czas wyjść na ulicę i czas zacząć przestać być prawilnym bo zgnijecie w samotności a gdy obczaicie że macie już 60lat stwierdzicie że tak naprawdę gówno przeżyliście i czas będzie zdychać. Pozdro idę stąd bo to forum jedynie co może doradzić to jak przeklinać i wyzywać, buraki same wink elo

15

skonczyles?

16

<zieeeew> O, ładnie to już mamy siatkę pedofilów.

17

Jak to się pedofil nakręcił.

18

Hej człowieku! Lepiej zamilknij bo naprawdę poniżej 15-go roku życia nie uprawia się seksu.

19

igor3k5 napisał/a:

)bo zgnijecie w samotności a gdy obczaicie że macie już 60lat stwierdzicie że tak naprawdę gówno przeżyliście i czas będzie zdychać. Pozdro idę stąd bo to forum jedynie co może doradzić to jak przeklinać i wyzywać, buraki same wink elo

Trafiłeś jak kulą w płot, bo większość wypowiadających się w Twoim wątku i na tym forum to jednak w stałych związkach.. Z innymi dorosłymi ludźmi, którzy potrafią podejmować decyzję.

Przeklinałeś tu jedynie Ty.

igor3k5 napisał/a:

kobietą która ma 15 lat

?? jak ma 15 lat to nie jest kobietą. Nie jest wg prawa osobą dorosłą, nie może kupić piwa legalnie. A to, że durne polskie prawo pozwala, by uprawiać z nią seks, to nie znaczy, ze trzeba to robić.

Ponawiam pytanie - odpowiedz, zanim zaczniesz się ciskać znowu: czemu nie masz dziewczyny w bardziej zbliżonym do siebie wieku? Boisz się ich? Żadna Cię nie chciała? Dlatego bierzesz się za niedojrzałą, skrzywdzoną dziewczynkę?

20 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-12-28 21:34:56)

CatLady napisał/a:

Ponawiam pytanie - odpowiedz, zanim zaczniesz się ciskać znowu: czemu nie masz dziewczyny w bardziej zbliżonym do siebie wieku? Boisz się ich? Żadna Cię nie chciała? Dlatego bierzesz się za niedojrzałą, skrzywdzoną dziewczynkę?

10/10.

Nie wiem, jak jest teraz, bo moja córa za młoda, ale jak ja miałam 15 lat, to mi do głowy nie przyszło, żeby spędzać u faceta 2 weekendy w miesiącu... i nikt się o to nie ciskał, żaden facet. To było po prostu logiczne dla wszystkich, że do takich wypadów trzeba dorosnąć (nie mówię tu oczywiście o np. wycieczkach klasowych parodniowych, to zdecydowanie co innego). Nawet jakbym powiedziała, że się będę cały weekend uczyć big_smile
No i na pewno moja córka też nie będzie miała takiej możliwości w takim wieku, jeśli przypadkiem jej to do głowy przyjdzie. Co innego wyjść do kina, na spacer, nawet na jakąś imprezę, ale powrót do domu o rozsądnej porze i tyle.
Dobrze, że dziewczyna - chociaż młoda - rozsądniejsza i mimo trudnego dzieciństwa, jakie wnioskuję, że ma, ma szanse wyrosnąć na porządnego człowieka...

21

"Andrzeju, nie denerwuj sie"

lol

22

Z uwagi na fakt, że autora zmuszone byłyśmy pożegnać, jak również ze względu na niski poziom wątku, zostaje on zamknięty.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024