Zaprosił na wesele i mnie zlekceważył. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaprosił na wesele i mnie zlekceważył.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Zaprosił na wesele i mnie zlekceważył.

Nie tak dawno, jak z dwa miesiące temu facet zaprosił mnie na wesele. Zaproszenie przyjęłam.  Wesele miało odbyć się dzisiaj.

Nie dostałam ani żadnej wiadomości, ani jakiegokolwiek znaku życia, ani ... niczego. Jakby tematu w ogóle nie było.

W dodatku teraz są święta, toteż wszyscy w domach, z rodzinami, zatem też i nie miałam okazji go widzieć.

Nie wiem jak mam się czuć ani jak powinnam się zachować, gdy ponownie się zobaczymy po nowym roku ...

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zaprosił na wesele i mnie zlekceważył.

Normalnie, skoro nie dał znaku życia, znaczy, że nie żyje...

3

santapietruszka napisał/a:

Normalnie, skoro nie dał znaku życia, znaczy, że nie żyje...

lol

Autorko, znaczy sie, ze nie bylas jedyna zaproszona i wybral inna opcje wink

4

Znaczy się że dupek. Takich to omijać szerokim łukiem. Po czyms takim nie chcialabym z nim utrzymywać kontaktów bo jest nieslowny i okazal ci totalny brak szacunku.

5

Najpierw się dowiedz czy był na tym weselu.
Jak tak, to byłaś pewnie wyjściem awaryjnym na wypadek jakby ta właściwa nie mogła iść.
Fakt jest taki, że jakby to był prawdziwy facet, to by postawił sprawę jasno a nie milczał.
Moim zdaniem o kimś takim trzeba zapomnieć, bo to jest słaby materiał nawet na zwykłego kolegę.

6

Facet183 napisał/a:

Najpierw się dowiedz czy był na tym weselu.
Jak tak, to byłaś pewnie wyjściem awaryjnym na wypadek jakby ta właściwa nie mogła iść.
Fakt jest taki, że jakby to był prawdziwy facet, to by postawił sprawę jasno a nie milczał.
Moim zdaniem o kimś takim trzeba zapomnieć, bo to jest słaby materiał nawet na zwykłego kolegę.

Ale po co ma się dowiadywać czy był na weselu czy nie?

7

KawaBezPapierosów napisał/a:

Nie wiem jak mam się czuć ani jak powinnam się zachować, gdy ponownie się zobaczymy po nowym roku ...

Olał Cię.

Jak się zachowywać:   udawać jakbyś o tym kompletnie nie pamiętała... udawać, że żadnego zaproszenia nei było... zdystansować się do niego, trzymać z daleka, nie pytać, nie odpowiadać, ignorować. Potrafisz tak?

8

ale burak z tego gościa! szok, że można tak się zachowywać.
nie ma znaczenia czy on był na tym weselu czy nie. najzwyczajniej powinien ci powiedzieć, że nie idzie albo że idzie z kimś innym.
nie przejmuj się takimi ludźmi, zachowanie poniżej jakiekolwiek poziomu.
jedynym usprawiedliwieniem może być to, że umarł albo leży nieprzytomny w szpitalu i nie mógł zadzwonić.

9

Aaaale pytałaś go o to wesele, dzwoniłaś, pisałaś przed wydarzeniem? Czy po prostu zapytał "pójdziesz ze mną na wesele?", powiedziałaś "okej" i w ogóle przez te dwa miesiące nie gadaliście o szczegółach?

10

Wesele miało odbyć się dzisiaj.

Może jestem do tylu w tych tematach, ale na prawdę wyprawiają teraz wesela w środku tygodnia (we Wtorek)?

11

netkobietka83 napisał/a:

Wesele miało odbyć się dzisiaj.

Może jestem do tylu w tych tematach, ale na prawdę wyprawiają teraz wesela w środku tygodnia (we Wtorek)?

Wyprawiają, ale w drugi dzień świąt już wcześniej często się zdarzało big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaprosił na wesele i mnie zlekceważył.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024