Zazdrość , obawa , miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość , obawa , miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zazdrość , obawa , miłość

Witam mam problem wiem że jest to forum dla kobiet ale nie mogłem znaleźć czegoś dla facetów więc jestem tutaj mianowicie chodzi mi o pomoc z waszej strony a więc tak
Mam dziewczynę jesteśmy ze sobą 8 miesięcy nasz związek rozwinął się w ekspresowym tempie wiemy o sobie wszystko ja i pozwalaliśmy sobie na wszystko ( chodzi o bardziej miłosne sprawy ) zawsze byłem o nią zazdrosny ni lubię gdy kręci się przy niej za wielu chłopaków . Od niedawna nie mogę wytrzymać zaczeła pisać z jakimś kolesiem ( dość dużo pisac ) woli pogadać z nim o prywatnych tematach niz ze mn gdy z nim pisze ma dobry humor , oddala się ode mnie często o mnie zapomina , dajmy na to sytuację siedzę przy niej ja do niej mówię ona wpatrzona w telefon pisze z nim i tylko mi przytakuje . Gdy ja próbuje z nią o tym porozmawiać że mnie to denerwuje wkurza się na mnie i obraża . Tak jak na początku wspomniałem jestem cholernie zazdrosny nie wiem co mam zrobić bo ostatnio tylko się kłócimy ... Proszę o pomoc . Przepraszam za błędy gramatyczne ciężko jest mi to obrać w słowa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość , obawa , miłość

To chyba jasne nie?  Ten kolega jest dla niej ważniejszy. Dodatkowo ona robi z Ciebie idiotę - gdy chcesz porozmawiać ona obraża się na Ciebie!  Typowe odwracanie kota ogonem. Kiepsko jak ma tak krótki staż.

Na Twoim miejscu powiedziałabym żeby poszła do kolegi, skoro woli rozmawiać z nim. 

Coraz mniej godności w ludziach :-/

No wiesz sprawa jest dość jasna jak się czyta to co napisałeś. To nie jest kwestia tylko Twojej zazdrości bo chyba większość ludzi w takiej sytuacji jaką przedstawiłes byłoby zazdrosnych. Oczywiście będąc w związku ma sie kolegów/ koleżanki ale ten kontakt nie powinien być problematyczny dla drugiej osoby. Więc jest czas w którym spotykają się znajomi i czas tylko dla związku. Jeśli ona będac z Tobą nie potrafi skoncentrowac sie na tym i pisze w dużych ilościach z innym a nie jest to kwestia dajmy na to przypadku jednorazowego ( coś ważnego ) to sorry albo o tym ona z Tobą rozmawia jakoś powinna to wyjaśnic bo w sumie masz prawo być zły albo cóż znudziłęs jej się i tamten jest w tym momencie ,, lepszy " wybacz ale taka jest prawda. Doskonale chyba wiesz że sa panny co to szybko się nudzą facetem

4 Ostatnio edytowany przez netkobietka83 (2016-12-27 14:12:57)

Na Twoim miejscu bym się od Niej odsunęła. Dał Jej odczuć, że traci Ciebie. Kiedy się ocknie, Ciebie już nie będzie. A wtedy zobaczysz czy Jej zależy czy nie. Może być też tak, że celowo wzbudza w Tobie zazdrość. Bez wzgledu na to jaki jest powód Jej zachowania...proponuję Ci załatwić Ją Jej własną bronią. Zacznij Ją ignorować, mniej się odzywać, udawać że z kimś rozmawiasz, że Jej nie słuchasz. Niech poczuje to co Ty. Potem sam dostrzeżesz czy ten związek ma sens czy nie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość , obawa , miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024