Hej
Dziś zalogowałam się na tym forum więc jeszcze nie mam wprawy w zebraniu myśli w słowa-więc wybaczcie stwierdziłam że spróbować można,nie mam nic do stracenia.
Jestem 22letnią ,pracującą,normalną,towarzyską dziewczyną. Mam narzeczonego ale niestety na tą chwile widujemy się tylko w weekendy . Z powodu grafiku jaki mam w pracy,mam sporo wolnych dni i jeszcze więcej chęci żeby gdzieś wyjść,jakoś ciekawie i produktywnie spędzić czas. W związku z tym szukam dziewczyn z Częstochowy i okolic które mają czas i chęć "zakolegowania się". Myślę o wyjściach basenie,kręgle,kawę,jakaś knajpka
Częstochowa-jest ktoś chętny ?
Witaj Marika226.Jestem "dobrą duszyczką" z Częstochowy,urodziłam się tutaj i mieszkam tu.Z Twoich propozycji najbardziej odpowiadałaby mi kawa,ale nie tak od razu,najpierw trzeba się trochę poznać.
Szkoda,że jestem starsza od Ciebie,mam 49 lat,napisz szczerze,jeśli ma to dla Ciebie znaczenie.
Duchem czuję się raczej młodo.Laptop mam dopiero od 4 lat i dostęp do internetu też.Jak mialam 22 lata,to
znajomych nie dało się zdobyć przez internet.Jestem mężatką od 26 lat,bezdzietną,bo w 1991 r. poroniłam.
To boli do dziś.Jeśli chcesz nawiązać ze mną jakiś kontakt to napisz tu na forum ew.na maila do mnie.Pozdrawiam.:)
Hej Marika!
Mam na imię Aneta , równiż mam 22 lata.
Jestem z okolic Częstochowy. Mieszkam 15 min od miasta.
Jeśli jesteś nadal zainteresowana wspólnymi wypadami na miasto to pisz;)
Pozdrawiam