Jak to rozegrać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak to rozegrać

Cześć smile Napisz w skrócie.. Mam "przyjaciółkę", do której poczułem coś więcej.. Niby się wydawało ok, powiedziałem jej o tym, napisałem na fejsie (trochę to już trwa, taki nieformalny związek). Niby wszystko ok... A ona to co jej napisałem, szczerze, z serca... Skopiowała i wkleiła na fejsie (dyskusja z kumpelą na temat moich uczuć ?), mówię Wam, tak jak napisałem skopiowała i wkleiła na fejsie.. Niezłe jaja dla nie prawda ? Fajne się pośmiać z głupiego zakochanego faceta. Zakończyć tę znajomość ? Czy może kontynuować ? A może się pobawić wykorzystać opluć i zostawić ? Jak Wy to widzicie, no ja mam klapki na oczach...

P.S. Tu mi mówi że mnie lubi, tego tamtego a kumpeli pisze że nienawidzi facetów, że jestem dziwny, że jestem kłamcą.. Boże zlituj się wink Mam jej udowodnić czarno na białym jak jest czy zachować to dla siebie i po prostu zakończyć tę znajomość ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to rozegrać

Nie bawiłabym się w jakieś podchody i gierki, tylko powiedziała jej prawdę, po czym zakończyła znajomość z panną.

3

Panna jest wyraźnie niedojrzała. Normalna kobieta nawet gdyby nie odwzajemniała Twojego uczucia to by tak nie postąpiła. Daruj sobie zemsty i podchody, szkoda czasu.

4

Śmieszne i niedojrzałe.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024