Partner a sprawy rodzinne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Partner a sprawy rodzinne

Witam,
może zacznę od tego za 2 miesiące mam studniówkę no i wiadomo potrzebny mi partner, który by mi potowarzyszył.Jeszcze 2 miesiące temu myślałam , że pójdę z pewnym znajomym, jednak sprawy się pokomplikowały no i sie pokłóciliśmy sie, oddaliliśmy się, troche mnie  rozczarował swim zachowaniem no lae nie to teraz jest ważne.No i niestety teraz nie mam partnera.Szukałam posród znajomych, rodziny jednak nikogo nie udało mi się znaleźć.Doszły mnie słuchy ostatnio, że pewnien chłopak byłby zainteresowany jako partner.Wszystko by było ok, gdyby to nie był syn mojego brata ciotecznego dziewczyny.Tutaj troche skomplikowana sprawa, zaraz wyjaśnie. Mój brat związał się ze starasza od siebie o 10 lat kobietą(ona ma teraz ok 43 lat) no i ten ich zwiazek jest troche dziwny, chory.Mój brat jest takim troche pijaczkiem, cały czas kłamie, oszukuje, nie jest po prostu w porządku wobec nikogo, wiele razy zranił swoją dziewczyne no i tutaj mój dylemat boje sie że jak pójde na studniówke z tym chłoakiem to on bedzie mnie wypytywał o sprawy mojego brata, obwiniał mnie, dziwnie bym sie czuła.Ja sama wiem, że mój brat jest chlernym egoistą i tak naprawde nie zasługuje na nikogo.Po prostu boje sie w w to wszystko mieszać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Partner a sprawy rodzinne

U mnie 3/4 dziewczyn poszło bez chłopaka i świetnie się bawiłyśmy.

3

Znasz tego chłopaka? Może warto się spotkać z tym chłopakiem przed studniówką?

4

Już wolałabym iść sama, niż z byle kim.

5

Spotkaj się z nim i pogadaj i będziesz wiedzieć co i jak. Jak nie będzie Ci pasował to żaden problem, żeby iść sama.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024