Witajcie
Poznałem parę tygodni temu pewną dziewczynę. Jakoś nam się rozmowa na portalach kleiła i postanowiliśmy się spotkać. Więc kiedy się spotkaliśmy to zacząłem z nią rozmawiać jak zawsze na portalu. Z tym, że dziewczyna przez dwie godziny spotkania nic prawie nie powiedziała i głównie mnie słuchała jak ja mówię (mówiłem wszystko co mi ślina na język przyniesie, bo nie wiedziałem o czym z nią już gadać)
Pytałem ją o zainteresowania, odpowiedziała, że nic więc znowu zacząłem opowiadać o sobie - czując się jak samolub.
Po powrocie do domu wcale się nie odezwałem i uznałem, że może coś we mnie jej się nie spodobało. Więc postanowiłem szybko zapomnieć i iść do znajomych na alkohol. Ok godziny 23 napisała i zapytała dlaczego milczę? odpowiedziałem, że uznałem, że nie jest mną zainteresowana, że nic nie mówiła więc postanowiłem sobie odpuścić. Więc pożegnałem się z nią na fejsie i poszedłem pić dalej z kolegami w piątkowy wieczór.
Wstałem rano i sam napisałem, pisaliśmy... minął kolejny dzień i jeszcze jeden i jeszcze jeden, aż straciłem swoją cierpliwość i powiedziałem, że dość! Nie chce się więcej angażować w tą znajomość, ona nie jest mną zainteresowana i napisałem, że lepiej jak sobie odpuści. Odpowiedziała, że nie chce odpuścić tylko mam dać jej czas i, że jutro się chce spotkać. Więc się spotkaliśmy... Było o wiele lepiej, bo w sumie na półtorej godziny zdążyła powiedzieć coś ok. 2 minut.
Przestałem do niej się odzywać i na drugi dzień sama napisała coś jest powodem, że do niej nie piszę. Odpisałem, że nie mam czasu z nią teraz na rozmowę.
W nocy napisałem jej, że nie chce się angażować w znajomość, gdzie się staram jak mogę a ona nic. Oprócz, że napiszę. Odpowiedziała, że to nie tak. Po prostu ma mętlik. Po paru godzinach odpisałem, że Dobrze, rozumiem ( nie mogłem odpisać, bo byłem ze znajomymi a szanuję ludzi i staram się nie pisać w czyjeś obecności) Na kolejny dzień z myślą, że już sobie chyba odpuściła, napisała do mnie czy się spotkamy, bo chce mi wytłumaczyć wszystko i co myślę. Akurat byłem zmęczony i napisałem, że jutro dam jej znać. Ona jeszcze zapytał co u mnie i jak niedziela, odpowiedziałem i poszedłem spać.
Rano jej zapytałem to kiedy chce się spotkać? Teraz milczy. Sądzę, że chce też pokazać, że nie ma czasu. Wiem, że to wygląda jakbym ją olewał i tak było z jednej strony po tych spotkaniach. Może zbyt wiele sobie wyobraziłem na początku...
Moje pytanie jest do Was takie czy lepiej jak zrobię, jak sobie odpuszczę czy jeszcze dam szansę tej znajomości, bo w sumie nie widzę przyszłości z niej żadnej. Dodam, że oboje mamy więcej niż 20 lat.