Najtrudniejszy wybór :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Najtrudniejszy wybór :(

Hej wszystkim, pisze tutaj, poniewaz potrzebuje pomocy:( mam wielki problem ktory dla większości pewnie wyda sie drobnostka... Mam przyjaciółkę, od jakichś 4 lat, chłopaka od pol roku. Z przyjaciolka mieszkam, poniewaz razem studiujemy. Z chłopakiem widuje sie średnio raz na 2/3 tygodnie, bo mieszkamy w innych miastach, mamy do siebie ok 300 km... Jest mi z tym bardzo ciezko. Ale nie w tym problem. Zbliża sie sylwester, zarówno ona jak i on pytają czy spędzę go z nimi. Nie wim kogo powinnam wybrac, czy przyjaciółkę czy chłopaka ... Oboje sa dla mnie ważni, ale czy prawdziwa przyjaciolka nie powinna zrozumieć? Prosze o rade sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najtrudniejszy wybór :(

Jeśli Ci zależy na chłopaku to z chłopakiem.

3

a nie mozecie razem?

4

Spędźcie go we trójkę.

5

Jak we trójkę się nie da, to przyjaciółka powinna zrozumieć. W sumie nie wyobrażam sobie tłumaczyć się przed moją przyjaciółką, dlaczego chcę spędzić sylwestra z facetem. Dla mnie to po prostu oczywiste, że jeśli nie da się tego pogodzić, to wybieram faceta.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024