Pierwsze spotkanie z dzewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsze spotkanie z dzewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Pierwsze spotkanie z dzewczyną

Witam, ostatnio zaprosiłem dziewczynę, którą znam tylko z widzenia na kawę i się zgodziła:) , spotykamy się w środę i moje pytanie brzmi co mogę zrobić, żeby to spotkanie trwało trochę dłużej niż wypicie tej kawy? Wiem, że jeśli jej nie zanudzę na śmierć, to znacznie ułatwi sprawę i dużo tu będzie zależało ode mnie i jak nam się będzie rozmowa układała. Chodzi mi bardziej o to, co mógł bym jej jeszcze zaproponować aby urozmaicić to spotkanie, może jeszcze gdzieś zabrać czy coś w tym stylu a może ta kawa na pierwszy raz wystarczy, a i jeszcze jedno pytanie ile czasu według was powinno trwać mniej więcej takie spotkanie zapoznawczę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsze spotkanie z dzewczyną

Bądź na luzie. Życie, to nie teoria, niestety. Nie spierdol tego, jak ja. Pozdrawiam i Trzymam kciuki.

3

Najlepiej jeśli pierwsze spotkanie nie będzie trwało dłużej niż 2 godziny. Kawa zasadniczo na pierwszy raz wystarczy, jeśli będzie ok to na następnych spotkaniach będziesz mógł się wykazać kretywnością.

4

Jeśli zaprosiłeś na kawę to w okolicy pół godziny /45 min  bo będzie zimna tongue

ale nikt nie powiedział że może fajnie było by zaporosić na spacer ,
fajna sprawa , tym bardziej że pogoda sprzyja smile

5

Idźcie najpierw np. do kina a po kinie skoczcie na pizze smile Już masz okazje spędzić z nią więcej czasu i zawsze można porozmawiać już jakie wrażenia na was wywarł film big_smile

6

janka1991 napisał/a:

Idźcie najpierw np. do kina a po kinie skoczcie na pizze smile Już masz okazje spędzić z nią więcej czasu i zawsze można porozmawiać już jakie wrażenia na was wywarł film big_smile

Kino na pierwsze spotkanie to nie.Lepiej spotkac sie na krocej i porozmawiac, poznac sie.

7

janka1991 napisał/a:

Na kino za wcześnie, bo nie da się porozmawiać. Z reguły do kina chodziłem jak już kogoś minimalnie poznałem czyli tak 3-4 randka.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsze spotkanie z dzewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024