Myślicie ze jak dwie kobiety pójdą na 100 w tej samej sukience to coś złego? Spodobały nam się te same sukienki, ja nie mam zamiaru rezygnować ona tak że. Jest strasznie zła na mnie, może tego nie widać ale da się do odczuć. Mi też jest przykro, że akurat ona się na nią uparła ale nie mam powodów by się złościć, chociaż też wolałabym być wyjątkowa tego wieczoru. Rozmawiałyśmy o tej sukience że jest ładna itp. ale żadna z nas nie miała jej kupić tylko inną. Któregoś dnia po rozmowie z siostrą stwierdziłam że ta będzie lepiej pasowała do mojej figury i ją biorę. Gdy poinformowałam o tym moją koleżankę strasznie na mnie nawrzeszczała i się obraziła. Na drugi dzień ją kupiła. Nie chcę z niej zrezygnować tylko dlatego, że ona ją ma. Szukałam innych jednak żadna aż tak bardzo mnie nie urzekła jak ta sukienka. Moja siostra mówi że mam ją kupić. Mówiła też że ta koleżanka pewnie specjalnie ją kupiła i dopiero poinformowała mnie o tym bo myślała, że jak ona ją kupi to ja jej nie wezmę. A nie chce patrzeć na nia, to moje życie i ja mam prawo o nim decydować. Jak myślicie?
1 2016-12-07 18:09:13 Ostatnio edytowany przez Joanna992 (2016-12-07 18:14:24)
Kupuj tą sukienkę !!!! Masz jedną studniówkę, więc nawet się nie zastanawiaj Dodam, że moja przyjaciółka teraz już była też chciała być lepsza ale troszkę jej nie wyszło
więc wyszykuj się ładne szpilki dobierz uczesz się dobierz odpowiednią biżuterię i daj czadu
Pozdrawiam, udanej studniówki
Będziesz na pewno wyglądać fenomenalnie. Nie można się obrażać o rzeczy... mojej przyjaciółce spodobały się moje legginsy i kupiła takie same MAM SIĘ NA NIĄ OBRAZIĆ? Fakt mamy po 23 lata ale daj spokój
Nie patrz na koleżankę, jeśli sukienka się podoba, czujesz się w niej dobrze to kupuj i baw się dobrze.
Może też się okazać, że więcej osób będzie w tej sukience na sali.
Takie młodzieżowe zagrania. Obrażają się dzieci o łopatkę w piaskownicy . Zabawnie gdyby było więcej takich samych sukienek i wszystkie się razem sfotografujcie i super pamiątka
. Jeśli dziewczyna nie ma do siebie dystansu, to jej problem.
Kupuj:-)
moim zdaniem nie rezygnuj z sukienki która Tobie się podoba i w której wyglądasz dobrze tylko dlatego że Twoja koleżanka będzie miała taką samą a co w przypadku, gdybyście nie zgadały się co do tej sukienki i dopiero na studniówce odkryłybyście że macie takie same?